Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond

Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond

Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond - popis produktu

Lepidlo LOCTITE Super Bond 3 g: Lepidlo Loctite Super Bond je díky svému extra dlouhému aplikátoru ideální pro lepení těžko přístupných míst. Umožňuje přesnou aplikaci okamžitě působícího lepidla a obsahuje SilicoTec, což je technologie, která poskytuje vysokou odolnost lepeného spoje nejen při styku s vodou, ale dokonce i při mytí v myčce na nádobí. Je vhodné pro spojení porcelánu, kovu, gumy, kůže, dřeva, plastů (mimo PE/PP) a papíru. Spoj je po vytvrzení pevný a voděodolný. Výhodou je jistě také to, že zůstává zcela transparentní. Praktická je také lahvička, ve které je lepidlo Loctite Super Bond dodáváno.

Loctite Super Bond Liquid Univerzální tekuté sekundové lepidlo. Vhodné pro lepení porcelánu, keramiky, plastů, gumy, kůže, dřeva a kovů. Nevhodné pro lepení PP, PE, polystyrenu a jemné kůže. Poskytuje vysokou odolnost lepeného spoje nejen při styku s vodou, ale dokonce i při mytí v myčce na nádobí. Obsahuje SilicoTec s hydrofobní technologií. Kvalitní lepidlo za příznivou cenu. Balení: 3 g

Tento produkt naleznete ve skupině Aplikátory lepidel, patří značce Baumax, LOCTITE, naleznete ho u prodejce Baumax.cz, Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond je označen EAN kódem 9000100072441.

Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond - parametry produktu

Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond - historie ceny a dostupnosti

Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond - další zajímavé produkty

Lepidlo vteřinové 3g Loctite Super Bond - jak nakoupit nejvýhodnější?