Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen

Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen

Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen - popis produktu

Lepidlo LOCTITE Perfect pen 3 g: Konec ulepených rukou od lepidla! Vyzkoušejte unikátní gelové vteřinové lepidlo LOCTITE Perfect pen 3 g. Lepidlo má speciální tubu v podobě pera, takže zajistí jednoduchou, čistou a přesnou aplikaci na požadované místo. Nejenže skvěle drží, ale je také vybaveno speciálním plněním, které zabrání jeho vytékání. Obal navíc disponuje víčkem proti ucpání a systémem citlivým na tlak, který zaručí jednoduché nanesení požadovaného množství lepidla. Klíčové vlastnosti vteřinového lepidla LOCTITE Perfect penObsahuje víčko proti ucpáníPřesná, jednoduchá a čistá aplikaceVybaven speciálním systémem proti vytékáníPrémiový gumový obalGelová konzistence lepidlaLOCTITE Perfect penRozbité věci vyhazovat nemusíte, slepte jeRozbil se vám řemínek u hodinek, upadl podpatek při cestě do práce, nebo vám vyklouzl talíř na podlahu? Již nemusíte své milované věci vyhazovat. S LOCTITE Perfect pen vše slepíte okamžitě, snadno a rychle. Noste vteřinové lepidlo vždy u sebe a žádná nenadálá situace vás již nepřekvapí.Jednoduché jako psaní perem, vhodné na většinu materiálůDíky tvaru, které připomíná pero, je manipulace s lepidlem pohodlnější. Lepidlo LOCTITE Perfect pen je vhodné na většinu materiálů jako dřevo, kůže, keramika, karton, papír, guma, porcelán, kovy a plasty. Lepidlo neobsahuje žádná škodlivá rozpouštědla.Praktické rady pro používání LOCTITE Perfect penPřed lepením se ujistěte, že obě lepené plochy jsou čisté a odmaštěnéMalé množství lepidla aplikujte pouze na jeden povrch, který chcete slepitLepené plochy silně tlačte proti sobě, alespoň po dobu 1 minutyK dokonalému výsledku nechte lepidlo působit nerušeně minimálně 10 minut, bude-li to možné, pak nejlépe 24 hodinIdeální podmínky pro lepení jsou při teplotě 15 - 30 °CPo aplikaci hrot lepidla očistěte, víčkem uzavřete a skladujte jej na suchém místě v původním obalu

Loctite Super Attak Perfect Pen je jednosložkové gelové, vteřinové lepidlo v obalu ve tvaru pera, které se pohodlně stlačuje a zajistí přesnou aplikaci lepidla. Gelová receptura zabrání stékání lepidla, které je vhodné i na svislou aplikaci. Lepidlo je vhodné pro použití v domácnosti, na menší, rychlé opravy materiálů včetně plastu, kovu, dřeva, keramiky, kůže, kartonu a papíru. Kromě PE, PP, PTFE. Rychlost lepení: V závislosti na materiálu lepí v rozmezí 5-30 sekund. Pevnost slepeného spoje (ISO 4587): 10-20 N/mm2 (v tahu) od 12 do 24 hodin, v závislosti na podkladu. Je voděodolný podle EN204 - D3 standardu a lepení keramiky může vydržet >50 cyklů v myčce (měřeno za kontrolovaných laboratorních podmínek).Loctite Super Attak Perfect Pen je jednosložkové gelové, vteřinové lepidlo v obalu ve tvaru pera, které se pohodlně stlačuje a zajistí přesnou aplikaci lepidla. Gelová receptura zabrání stékání lepidla, které je vhodné i na svislou aplikaci. Lepidlo je vhodné pro použití v domácnosti, na menší, rychlé opravy materiálů včetně plastu, kovu, dřeva, keramiky, kůže, kartonu a papíru. Kromě PE, PP, PTFE.

Produkt Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen označuje EAN kód 9000101117158.

Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen - parametry produktu

Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen - historie ceny a dostupnosti

Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen - další zajímavé produkty

Vteřinové lepidlo Loctite Super Attak Perfect Pen - jak nakoupit nejvýhodnější?