LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená

LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená

LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená - popis produktu

Láhev na pití Láhev na vodu 'Bisfree Eco' 550ml, zelená: Vodotěsná a vzduchotěsná láhev na vodu v moderním designu je vyrobená z plastu Tritan, který napodobuje sklo. Materiál neobsahuje BPA, ftaláty ani jiné škodlivé látky. Výrobek  díky silikonovému těsnění skvěle uchová obsah, aniž by láhev získala aroma obsahu či obsah byl ovlivněn materiálem láhve. Víčko je vyrobeno z polypropylenu. Praktické poutko pomáhá láhev držet při pití i při outdoorových aktivitách. Tvar byl navržen tak, aby sedl do každé ruky. Láhev je tvarově i barevně stálá.  Klíčové vlastnosti zelené láhve Bisfree Eco 550 mloutdoorová vodo a vzduchotěsná láhev na voduvyrobená z tritanu, víčko z polypropylenupraktické poutko na přidrženíbarevně i tvarově stálá, odolná proti nárazům barva zelenáObsah:550 ml

Díky barevné plastové láhvi na vodu lock budete mít o množství vypitých tekutin přehled. Má ideální velikost, bez problémů se vejde do každé tašky či kabelky a vodu tak můžete mít stále při sobě. Láhev je vyrobená z Tritanu, tento materiál je lehký, kvalitní, odolný proti nárazům a neobsahuje BPA. Tritan je populární náhražka skla.Průměr hrdla láhve: 3,5 cm.

LOCKNLOCK Láhev na pití LOCKnLOCK tritan 550ml zelená, kategorie: JÍDELNA | NÁDOBY NA NÁPOJE | LÁHVE NA PITÍ | SPORTOVNÍ LÁHVE

Produkt LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená patří do skupiny produktů Láhve na pití od značky Lock&Lock, LOCKnLOCK, barevné provedení je zelená, naleznete ho u prodejce Kitos.cz, Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Láhve na vodu, patří značce Lock&Lock, LOCKnLOCK, barevné provedení je zelená, naleznete jej v e-shopu Kitos.cz, Alza.cz.

Produkt LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Plastové láhve, je v nabídce značky Lock&Lock, LOCKnLOCK, v barvě zelená v nabídce e-shopu Kitos.cz, Alza.cz.

Produkt LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená je označen EAN kódem 8803733138796.

LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená - parametry produktu

LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená - historie ceny a dostupnosti

LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená - další zajímavé produkty

LOCKnLOCK Láhev na vodu Bisfree Eco 550 ml, zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?