Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml

Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml

Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 80 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml - popis produktu

Dětský krém na obličej LINTEO BABY Pleťový Krém s Bio měsíčkem lékařským 75 ml: Jemný dětský krém na obličej Linteo Baby ze série Linteo Baby ošetřuje a zvlhčuje dětskou pokožku především v oblasti tváře. Dále má také regenerační funkci, napomáhá k udržení správného pH pokožky a zajišťuje, aby pokožka byla zklidněná. Krém obsahuje ideální kombinaci BIO měsíčku lékařského, přírodního mandlového a meruňkového oleje. Pro ještě lepší zklidnění pokožky je obsažen také bylinný extrakt z rozmarýnu, tymiánu a levandule. Obsah balení 75 ml. Klíčové vlastnosti dětského pleťového krému Linteo BabyJemný pleťový krém pro dětiRegeneruje a zvlhčuje pokožku v oblasti tvářeLinteo Baby pleťový krém ze série Linteo BabyMěsíčkový extrakt BIO s vysokým obsahem vitaminu EMandlový olej se zvláčňujícím a vyživujícím efektemBylinný extrakt z rozmarýnu, tymiánu a levandule pro ještě lepší účinky a vůniObsah balení 75 ml Složení:Aqua, Silybum marianum oil, Soya oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Cetyl alcohol, Prunus armeniaca kernel oil, Glyceryl stearate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cera alba, Cetearyl nonanoate, Parfum, Tocopherol, Xanthang gum, Calendula officinalis oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Lavandula hybrida oil, Thymus vulgaris flower/leaf oil.Použití:Naneste na pleť, jemně vmasírujte.

Dětská pleť vyžaduje velmi šetrnou péči. Dětský pleťový krém jemně ošetřuje a hydratuje pleť. Díky pečlivě vybraným ingrediencím je krém vhodný i pro novorozence a batolata. Krém pokožku regeneruje a vytváří na ni přirozenou ochranou vrstvu, která ji chrání před nežádoucími vnějšími vlivy. Krém je lehce roztíratelný. Obsahuje BIO měsíček lékařský, který je zdrojem vitamínů a minerálů, navíc má hojivé, protizánětlivé a antibakteriální účinky. Vlastnosti: 0 % alkoholu BIO měsíček lékařský olej z mandlových jader šetrný k očím i pokožce dokonale regeneruje a hydratuje lehce se roztírá na pokožku vytváří ochranou vrstvu Použití: Naneste na pleť a jemně rozetřete. Dermatologicky testováno: Všechny produkty dětské kosmetiky Linteo Baby prochází přísnými kontrolami a jsou pečlivě dermatologicky testované. To zaručuje jejich nezávadnost a bezpečnost. Jsou proto vhodné i pro novorozence a kojence.

Dětský pleťový krém s obsahem extraktu měsíčku lékařského, přírodního mandlového a meruňkového oleje dokonale pečuje o dětskou pleť a zanechává jí hloubkově a důkladně hydratovanou. Ošetřuje a zvlhčuje dětskou pokožku především v oblasti tváře. Udržuje správné pH pokožky a regeneruje ji. Bylinný extrakt z rozmarýnu, tymiánu a levandule dětskou pleť zanechají nádherně provoněnou.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťové krémy, je v nabídce značky LINTEO, Linteo Baby, LINTEOBABY v nabídce e-shopu Alza.cz a je určen .

Produkt Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové oleje od značky LINTEO, Linteo Baby, LINTEOBABY, naleznete ho u prodejce Alza.cz a je vhodný .

Produkt Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml označuje EAN kód 8594158373663.

Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy, Oleje, Pleťové krémy, Pleťové oleje
ZnačkaLINTEO, Linteo Baby, LINTEOBABY
Určení
E-shopAlza.cz
EAN8594158373663

Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml - historie ceny a dostupnosti

Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml - další zajímavé produkty

Linteo Dětský pleťový krém s Bio měsíčkem lékařským Baby 75 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?