Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml

Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml

Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 78 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml - popis produktu

Ochranný krém s regeneračními účinky jemně ošetřuje citlivou pokožku v oblasti plenek a zamezuje tak vzniku zarudnutí i podráždění. Jednotlivé složky pomáhají vytvářet voděodolnou ochrannou bariéru, přitom dovolují pokožce svobodně dýchat. Jedinečná kombinace přírodních složek se podílí na tom, aby pokožka miminka zůstala vyživená, hydratovaná, hebká i vláčná, zároveň zvyšovala svou odolnost vůči vnějším vlivům. Účinky: má silné ochranné a regenerační účinky vyživuje, hydratuje a zvláčňuje pokožku šetrně pečuje o citlivou pokožku v oblasti plenek předchází vysoušení a eliminuje podráždění vytváří voděodolnou vrstvu a chrání před vlhkostí z plenek umožňuje pokožce svobodně dýchat podporuje přirozený vývoj dětské pokožky Složení: přírodní certifikovaný BIO měsíčkový extrakt: bohatý na vitamíny (především na vitamín E). přírodní včelí vosk: dodává vláčnost, udržuje a stabilizuje udržení vody v pokožce, snadno se roztírá. přírodní mandlový olej: obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin a vitamínů, které mají regenerační a zklidňující účinky. oxid zinečnatý: vytváří ochrannou vrstvu a chrání před vlhkostí z plenek. Vlastnosti: konzistence: krém věk: 0+ typ pleti: všechny typy pleti jak aplikovat: na očistěnou pokožku naneste přiměřené množství ochranného krému a jemně vmažte do pokožky O značce: Linteo Baby: to nejlepší pro vaše děti. Linteo je kvalitní a důvěryhodná česká značka, která je vynikajícím pomocníkem v domácnostech přes 20 let. Linteo vyrábí i speciální řadu Linteo Baby s BIO měsíčkem lékařským, která je zaměřená na maminky a děti.

Dětský tělový krém LINTEO BABY ochraný krém s Bio měsíčkem lékařským 75 ml: Jemný dětský tělový krém Linteo Baby ze série Linteo Baby ošetřuje dětskou pokožku a chrání také před vznikem opruzenin. Dále má také regenerační funkci, napomáhá k udržení správného pH pokožky a zajišťuje, aby pokožka byla vláčná. Krém obsahuje ideální kombinaci BIO měsíčku lékařského, přírodního mandlového oleje, včelího vosku a oxidu zinečnatého. Přidané bambucké máslo pak pokožku také dobře vyživuje. Obsah balení 75 ml. Klíčové vlastnosti dětského tělového krému Linteo BabyJemný tělový krém pro dětiRegeneruje a zvlhčuje pokožku, chrání před vznikem opruzenin, udržuje přirozenou hodnotu pHLinteo Baby tělový krém ze série Linteo BabyMěsíčkový extrakt BIO s vysokým obsahem vitaminu EMandlový olej se zvláčňujícím a vyživujícím efektemOxid zinečnatý jako ochrana před vlhkostíObsah balení 75 ml Složení:Aqua, Silybum marianum oil, Soya oil, Prunus amygdalus dulcis oil, Cetyl alcohol, Prunus armeniaca kernel oil, Glyceryl stearate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cera alba, Cetearyl nonanoate, Parfum, Tocopherol, Xanthang gum, Calendula officinalis oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Lavandula hybrida oil, Thymus vulgaris flower/leaf oil.Použití:Naneste na pokožku, jemně vmasírujte.

Krém na opruzeniny Linteo Baby s oxidem zinečnatým je vhodný na opruzeniny, zarudlou, podrážděnou a vysušenou pokožku. Má unikátní vlastnosti včelího vosku, které zaručují u přípravku snadné a příjemné roztírání. Obsahuje také regenerační a zvláčňující složky, které vytváří ochrannou vrstvu, a tím snižuje riziko vzniku nežádoucích opruzenin. Zlatavá barva krému je způsobena extraktem z BIO měsíčku lékařského. Striktně jsme vyloučili: syntetické PEG emulgátory, parabeny, barviva a parfémy, které se neslučují s parametry dětské přírodní kosmetiky. Obsah je 75 ml.

Dětský krém na opruzeniny působí jako účinná prevence před vznikem opruzenin a rychle zklidňuje již vzniklou plenkovou dermatitidu. Složení s obsahem extraktu měsíčku lékařského dokonale pečuje o pokožku a zanechává jí hloubkově a důkladně hydratovanou, zregenerovanou a vyživenou. Přípravek je vhodný od prvního dne života.

Produkt Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml patří do skupiny produktů Tělový krém, patří značce LINTEO, Linteo Baby, LINTEOBABY, naleznete jej v e-shopu Alza.cz a je navržen .

Produkt Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml popisuje EAN kód 8594158373632.

Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml - parametry produktu

Určenípro děti
KategorieKrémy, Plenky, Tělový krém
ZnačkaLINTEO, Linteo Baby, LINTEOBABY
Určení
E-shopAlza.cz
EAN8594158373632

Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml - historie ceny a dostupnosti

Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml - další zajímavé produkty

Linteo Dětský ochranný krém na pokožku v oblasti plenek s Bio měsíčkem lékařským 75 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?