Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153

Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153

Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 945 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153 - popis produktu

Stylový náramek, který je inspirován tím, co nejvíce milujete - rodinou. Ocelový náramek vyrobený z 316L chirurgické oceli stříbrné barvy s přívěsky. Na náramku je pět přívěsků. Dále má speciální zapínání ve tvaru srdíčka. První a poslední přívěsky jsou klasické korálky, které mají symbol srdce a hvězdy. Srdce symbolizuje hlubokou lásku, kterou máme ke členům rodiny. Hvězda značí naději, kterou je třeba mít, dokud máme pro koho žít. Ústředním motivem je rodinný dům, který má na sobě krásné detaily ve formě květin, oken a místo jednoho okna je malé srdíčko. Dalším přívěskem, tentokrát visacím je dvojitý přívěsek s nápisy LOVE a FAMILY. Ty odkazují na naši lásku k rodině, která do sebe zapadá podobně jako ony přívěsky. Posledním přívěskem je pes, který věrně hlídá náš dům a je nejlepším přítelem člověka. Silikonové zarážky uvnitř koncových korálek zabraňují vypadnutí z náramku. Korálky se díky silikonovým zarážkám po náramku volně nepohybují, záleží, jak je na náramku umístíte. Více motivů v jednom náramku. Vyrobeno z kvalitní hypoalergenní chirurgické oceli 316L kvality. Rozměr visacího srdíčka s nápisem: 1,2 x 1,4 cm. Rozměr srdíčka u zapínání = klipu: 1,1 x 1,1 cm. Typ zapínání: klip. Hmotnost přibližná: 23,5 g. Délka: 19 cm.

Produkt Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153 patří do skupiny produktů Náramky - od značky Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Ocelové přívěsky od značky Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153 lze nalézt mezi produkty ve skupině Přívěsky na náramky, vyrábí jej značka Linda's Jewelry, naleznete ho u prodejce iOcel.cz.

Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Ocelová/Bílá/Růžová/Zelená/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Přívěsky, Ocelové přívěsky, Přívěsky na náramky
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Náramek s přívěsky Rodinné Štěstí chirurgická ocel INR153 - jak nakoupit nejvýhodnější?