Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) #52176

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) #52176

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) #52176

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) - popis produktu

Dětská pojistka Lindam Dvojítá víceúčelová bezpečnostní zábrana 1 ks:   Jednoduchá, avšak účinná dětská zábrana vám pomůže zabezpečit domácnost před možným zraněním. Západka zajistí zásuvku u komody, ledničku, myčku nebo mikrovlnnou troubu před otevřením, a zabrání zvědavým průzkumníkům před nechtěným vniknutím. Zábrana funguje ve 3 režimech. Můžete si například nastavit, abyste spotřebič mohli otevřít až po stisknutí šedé plochy. Další režim je dvojitá ochrana, kterou aktivujete posunutím tlačítka na straně západky, čímž se šedá plocha zablokuje a spotřebič nelze otevřít. Stejným tlačítkem lze jednoduše zábranu opět uvolnit. Západku můžete i zcela vypnout například když vaše dítě není poblíž. Ve vypnutém stavu lze spotřebič otevírat bez omezení. Západku doporučujeme umístit na spotřebič mimo dosah dětí. Instalace je velice jednoduchá a rychlá. Místo očistěte a usušte, odstraňte ochrannou fólii a opatrně ji nalepte. Pro větší lepicí účinek na ni přitlačte a nechte schnout zhruba 24 hodin. Parametr a specifikace:Vlastnosti:Zajistí otevírací spotřebiče před nechtěným otevřením3 režimy: zámek, dvojitý zámek, vypnutoVhodné pro téměř kterýkoli domácí spotřebičV balení naleznete jednu zábranu

Tato zábrana vám pomůže zabezpečit váš domov. Díky své univerzálnosti ji lze použít různým způsobem. Návod na montáž: – Rozmyslete si nejdříve, kam chcete zábranu umístit. Například na lednici, myčku, sušičku nebo toaletu. Dobře vyčistěte a vysušte místa, kam nalepíte spodní části zábrany. Pro optimální bezpečnost by zábrana měla být umístěna mimo dosah dětí. Odstraňte ochranou fólii ze spodní části zábrany. POZOR: Použité lepidlo potřebuje 24 hodin schnout, aby 100% udrželo zábranu. Pevně spodní část zábrany přitlačte na zvolené místo, abyste ještě zvýšili lepící účinek. Připevněte horní část bezpečnostního pásku a naměřte tak přesně místo, kam přilepíte druhou spodní část. Pro otevření zábrany stiskněte současně horní a dolní šedivá tlačítka a tahem k sobě zábranu uvolníte. Odstranění zábrany: Odlepte spodní části zábrany z nábytku a zbylé lepidlo očistěte hadříkem a mýdlovou vodou.

Lindam Dvojitá bezpečnostní zábrana

Malá, ale velmi praktická zábrana pro variabilní použití, například na dveře skříněk.

Přednosti:

  • snadná instalace lepením
  • není nutno používat žádné nářadí

Obsah balení:

  • 1 kus zábrany

Zajistěte si universální zábranu Lindam!

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací

Tato zábrana vám pomůže zabezpečit váš domov. Díky své univerzálnosti ji lze použít různým způsobem.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii Bezpečnostní zábrany, vyrábí jej značka Lindam, naleznete ho u prodejce Feedo.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je navržen unisex.

Produkt Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) #52176 lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské pojistky, patří pod značku Lindam, v nabídce prodejce Feedo.cz, 4kids.cz, Alza.cz a je určen unisex.

Produkt Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) #52176 popisuje EAN kód 5019090510127.

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) - parametry produktu

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) - historie ceny a dostupnosti

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) - další zajímavé produkty

Lindam - Dvojitá víceúčelová bezpečnostní zábrana nalepovací 1ks (Xtra Guard) - jak nakoupit nejvýhodnější?