Liip Smart Monitor - inteligentní náramek

Liip Smart Monitor - inteligentní náramek

Liip Smart Monitor - inteligentní náramek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 749 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Liip Smart Monitor - inteligentní náramek - popis produktu

Monitor spánku Liip Smart Monitor - inteligentní náramek: Inteligentní náramek Liip Smart Monitor je revolučním řešením při péči o nemocné, nejen ty nejmenší, děti. Jeho funkce ocení zejména rodiče dětí předčasně narozených nebo s chronickými dýchacími či srdečními problémy. Své uplatnění ale najde i pro sledování stavu nemocných dětí s horečkou nebo dětí cestujících v sedačce, kam nemá rodič během jízdy přístup a možnost kontroly. Chytrý náramek v reálném čase monitoruje základní životní funkce svého nositele, a to srdeční frekvenci a množství kyslíku v krvi. Třetí sledovanou hodnotou je teplota. Liip Smart Monitor byl klinicky testován a dosahoval 98% shody se zařízeními používanými v nemocnicích pro sledování základních funkcí u malých dětí. Vyrábí se v Evropě, je certifikován CE a splňuje všechny bezpečností normy pro výrobky pro kojence a děti. Chytrý náramek, který se navíc stal vítězem ceny KIND + JUGEND za nejlepší inovaci roku 2019, je vhodný pro děti od narození do zhruba 7 let. Klíčové vlastnosti inteligentního náramku Liip Smart MonitorRevoluční řešení při péči o nemocné malé dětiInteligentní náramek Liip Smart Monitor monitoruje v reálném čase puls, okysličení krve a teplotuMěří prostřednictvím elektromagnetického zářeníPomocí hypoalergenního pásku lze připnout na zápěstí nebo kotníkNaměřená data zasílá přes Bluetooth do spárovaného chytrého zařízeníV případě nástupu problému zašle upozorněníNáramek Liip Smart Monitor byl klinicky testován, je certifikován a splňuje bezpečnostní normyVítěz ceny KIND + JUGEND za nejlepší inovaci roku 2019Chytrý náramek Liip Smart Monotir je díky pásku ve 3 velikostech vhodný pro děti do narození do 7 let Malý Liip Smart Monitor přináší velkou pomocLiip Smart Monitor se dítěti připne pomocí hypoalergenního pásku se suchým zipem na zápěstí nebo kotník. Měření pak probíhá prostřednictvím zcela bezpečného elektromagnetického záření. Náramek je připojen pomocí Bluetooth ke spárovanému chytrému zařízení, kde prostřednictvím aplikace Liip Care můžete kontrolovat naměřené hodnoty. V případě nástupu jakéhokoliv problému obdržíte okamžitě upozornění a budete mít před sebou jasná data, která vám poradí, jak nejlépe zareagovat. Díky tomu můžete předejít nebo zpomalit nástup vážného stavu dítěte. Inteligentní náramek Liip Smart Monitor tak značně omezí například noční buzení dětí kvůli kontrole teploty a zajistí rodičům méně stresu při péči o nemocnou ratolest. Obsah balení:1× Liip Smart Monitor3× pásek v různé délcenávod

Inteligentní náramek, který vám pomůže pečovat o vaše dítě. Vítěz ceny KIND + JUGEND za nejlepší inovaci roku 2019. Liip Smart Monitor je revoluční řešení. Jemný inteligentní náramek, který vám pomůže v klidu si užívat vaše dítě. Umožní sledovat tři nejdůležitější životní funkce dítěte – puls, kyslík v krvi a teplotu – v reálném čase. Když je potřeba se postarat o své dítě, odesílá upozornění do vašeho smartphonu. Je připojeno k aplikaci Liip Care dostupné na telefonu nebo tabletu. Toto malé zařízení, které se pohodlně připíná na kotník nebo zápěstí dítěte, bylo navrženo tak, aby umožnilo rodičům sledovat nejdůležitější životní funkce dítěte doma. To dává rodičům možnost okamžitě reagovat na jakékoli rušivé změny, a dává pocit bezpečí, který tolik potřebují v prvních letech života svého dítěte.Výstrahy a protokoly byly vyvinuty pediatry. Měření se provádí pomocí zcela bezpečního elektromagnetického záření. Liip Smart Monitor – Pro koho? Liip Smart Monitor se může použít od novorozenců do věku 7 let, protože ji lze nosit jak na kotníku, tak na zápěstí. Díky třem velikostem náramků bude plnit svou funkci také u velmi malých dětí narozených dříve. Náramek je vyroben z hypoalergenních materiálů, které chrání pokožku vašeho dítěte. Nejdůležitější vlastnosti inteligentního monitoru Liip: Přístup k údajům o nejdůležitějších životních funkciích dítěte doma. Měření jsou k dispozici v reálném čase přímo na vašem smartphonu / tabletu Upozornění na telefonu/tabletu – pohodlí a schopnost rychlejší reakce. Jednoduchost a minimalismus – jedno zařízení, které měří všechny 3 základní funkce. Větší pohodlí pro rodiče – méně nočních probuzení, kontrola teploty bez probuzení dítěte, přesná rozhodnutí založená na datech, ne hádání. Liip Smart Monitor – Certifikáty a zabezpečení Liip Smart Monitor je certifikován CE (vyrábí se v Evropě), splňuje všechny bezpečnostní normy a normy pro výrobky pro kojence a děti. Liip Smart Monitor byl klinicky testován na 398 kojencích a dětech a dosahuje výsledku 98% shody se zařízeními používanými v nemocnicích k měření základních životních funkcí mladých pacientů. Byl vyvinut a testován ve spolupráci s dětskými odděleními. Liip Smart Monitor – co obsahuje balení? zařízení používané k měření životních funkcí dítěte 3 pásky různých velikostí, které umožňují použití u dětí od narození do 7 let. USB kabel nabíječka jehlu pro vypnutí / reset a restartování zařízení uživatelský manuál Produkt má 2 letou záruku.

Tento produkt se nachází v kategorii Náramky - od značky Liip Smart, Lindam, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Liip Smart Monitor - inteligentní náramek lze nalézt mezi produkty ve skupině Monitory dechu, patří značce Liip Smart, Lindam, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Inteligentní náramky, patří pod značku Liip Smart, Lindam, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Liip Smart Monitor - inteligentní náramek má EAN kód 8437016850015.

Liip Smart Monitor - inteligentní náramek - parametry produktu

Liip Smart Monitor - inteligentní náramek - historie ceny a dostupnosti

Liip Smart Monitor - inteligentní náramek - další zajímavé produkty

Liip Smart Monitor - inteligentní náramek - jak nakoupit nejvýhodnější?