Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange

Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange

Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 579 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange - popis produktu

Podpalovač Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange: Light My Fire FireLighting Kit BIO je velmi praktickou sadou, kterou ocení všichni příznivci kempování a outdoorových výprav. Součástí setu je křesadlo Light My Fire FireSteel BIO scout, s jehož pomocí zapálíte oheň za každého počasí, dokonce i za deště či větru. Škrtací tyčinku z hořčíkové slitiny můžete použít až 3000krát. Jiskra o síle 2980 °C přitom spolehlivě zapálí jakýkoli hořlavý plyn, kapalné palivo či borové třísky. Rukojeť je vyrobena z plastu na bázi biomasy a v křesadlu je ukrytá rovněž píšťalka, která umožní přivolání pomoci v případě nouze. Sada Light My Fire FireLighting Kit BIO Hazyblue/Rustyorange obsahuje rovněž dřevěný podpalovač a držák na opečené špekáčky, a je tak skutečně maximálně praktickým pomocníkem pro vaše výpravy a výlety do přírody. Klíčové vlastnosti setu Light My Fire FireLighting Kit BIO Hazyblue/RustyorangePraktický set ideální pro účely kempování a outdoorových výpravSoučástí setu křesadlo umožňující zapálení ohně za každého počasíŠkrtací tyčinka z hořčíkové slitinyMožno použít až 3000krát a s jiskrou o síle 2980 °CKřesadlo spolehlivě zapálí jakýkoli hořlavý plyn, kapalné palivo či borové třískySet Light My Fire FireLighting obsahuje také dřevěný podpalovač a držák na opečené špekáčky

Sada na rozdělávání ohně obsahuje křesadlo na 3 000 úderů při 3 000 °C, podpalovač z přírodních zdrojů, účinný podpalovač s certifikátem SCS a dědečkovu vidličku FireFork na přípravu jídla. Vyrobeno z bioplastu a nerezové oceli.

Tento produkt naleznete ve skupině Outdoorové vybavení, je v nabídce značky Light my fire, v barevné verzi oranžová, v nabídce prodejce Alza.cz, Waragod.cz.

Produkt Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange má přiřazen EAN kód 7331423011414.

Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange - parametry produktu

BarvaOranžová
PohlavíUnisex
Věková skupinaPro dospělé
KategorieOutdoorové vybavení, Podpalovače, Křesadla
ZnačkaLight my fire
Barvaoranžová
E-shopAlza.cz, Waragod.cz
EAN7331423011414

Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange - historie ceny a dostupnosti

Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange - další zajímavé produkty

Light My Fire FireLighting Kit Hazyblue/Rustyorange - jak nakoupit nejvýhodnější?