LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka

LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka

LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 389 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka - popis produktu

Podložka na cvičení Lifefit Yoga Mat Exkluziv černá:  Ať už cvičíte doma nebo v tělocvičně, mezi nepostradatelné pomůcky zcela jistě patří podložka. Maximální komfort vám zcela jistě nabídne Lifefit Yoga Mat Exluziv. Ať už cvičíte doma nebo v tělocvičně, mezi nepostradatelné pomůcky zcela jistě patří podložka. Maximální komfort vám zcela jistě nabídne Lifefit Yoga Mat Exkluziv v černé barvě. Díky 10 mm široké paměťové pěně a protiskluzové úpravě poskytne pohodlí i velice náročným sportovcům. Díky měkkému materiálu NBR (syntetický kaučuk) se lehce přizpůsobí vašemu tělu a udržuje perfektní odolnost proti potu a vodě. Vlastnosti podložky Lifefit yoga oceníte například při pilates, aerobicu nebo během jógy. Klíčové vlastnosti podložky Lifefit yoga mat exkluziv černáProfesionální gymnastická podložkaMěkký materiál z paměťové pěny pro pohodlné cvičeníProtiskluzová úprava zvyšuje bezpečnost při cvičeníPodložka Lifefit yoga je odolná proti potu a voděMateriál NBR - syntetický kaučuk pro vysokou odolnostSnímatelný popruh pro snadný transport

Podložka na cvičení LIFEFIT YOGA MAT EXKLUZIV je profesionální fitness pomůcka pro cvičení na podlaze. Měkký materiál NBR (syntetický kaučuk) je extrémně komfortní a odolný proti potu a vodě. Díky speciální 10 mm široké paměťové pěně a protiskluzové úpravě je podložka určená i pro náročné a pravidelně se opakující cvičení například yogu, pilates či aerobic. K dodání je v několika barvách.Profesionální gymnastická podložkaMěkký materiálOdolná proti potu a voděPaměťová pěnaProtiskluzová úpravaOpatřena snímatelným popruhem pro jednodušší transportRozměry: 100 x 60 cmTloušťka podložky: 1 cmMateriál: NBR

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt naleznete ve skupině Podložky na cvičení, patří pod značku Lenovo, Lifefit, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka patří do skupiny produktů Fitness pomůcky, je v nabídce značky Lenovo, Lifefit v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Fitness podložky, patří pod značku Lenovo, Lifefit, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka má přiřazen EAN kód 4891223119329.

LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka - parametry produktu

LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka - historie ceny a dostupnosti

LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka - další zajímavé produkty

LifeFit Yoga Mat Exkluziv, 100x60x1cm, černá podložka - jak nakoupit nejvýhodnější?