LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka

LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka

LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka - popis produktu

Gymnastická podložka LIFEFIT SLIMFIT je vhodnou cvičební podložkou na aerobic, pilates či jógu, ale také se dá použít na další sportovní účely. Díky ní si můžete zlepšovat flexibilitu, stabilitu, posilovat a tvarovat svoji postavu nebo relaxovat. K dispozici je v několika barvách. Materiál podložky LIFEFIT SLIMFIT je zdravotně nezávadný protiskluzový a odolný proti vlhkosti. Rozměry 173 x 61 cm Tloušťka 4 mm Zdravotně nezávadný materiál odolný proti vlhkosti Protiskuzový povrch Snadná údržba Lehká ohebná podložka

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. V případě notebooků, počítačů a dalších el. spotřebičů je vždy součástí balení napájecí adaptér/kabel.

Podložka na cvičení Lifefit Slimfit gymnastická světle zelená:  Nepostradatelný doplněk na cvičení všeho jógu, pilátes či posilovací cvičení!Nepostradatelný doplněk na jógu, pilátes, aerobic či posilovací cvičení! Měkký a ohebný materiál s protiskluzovým povrchem zajistí dokonalou stabilitu během cvičení. Perfektně odolá vlhkosti, snadno se udržuje, vyniká lehkostí i skladností. Oceníte jednoduchou údržbu a navíc na první pohled zaujme stylovým designem. I cvičit se dá komfortněProtiskluzový povrch zajistí stabilituOdolnost proti vlhkostiVysoce kvalitní zpracování ze zdravotně nezávadného materiálu Atraktivní designSnadná údržbaRozměry: 173 cm × 61 cmTloušťka: 4mm

Produkt LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka lze nalézt mezi produkty ve skupině Podložky na cvičení, patří pod značku Lifefit, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka má EAN kód 4891223096750.

LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka - parametry produktu

LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka - historie ceny a dostupnosti

LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka - další zajímavé produkty

LifeFit Slimfit, 173x61x0,4cm, světle zelená gymnastická podložka - jak nakoupit nejvýhodnější?