Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks

Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks

Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks - popis produktu

Stavebnice Lena První mozaika: Stavebnice, kde se do dírek umísťují barevné kolíčky podle předlohy, zábavným způsobem učí i nejmenší děti.Učení nemusí být jen nuda! Se stavebnicí Lena si děti procvičí představivost, základní kombinace, jemnou motoriku i barvy. Velké kolíčky se umísťují do děr v předkresleném obrázku podle toho, jak jsou na obrázku zobrazeny, aby vznikl hezký mozaikovitý výtvor. Děti mohou stavět podle sedmi přiložených šablon, nebo si vytvářet své vlastní.Klíčové vlastnostiRozvíjí představivost a motorikuUčí barvám, tvarům a kombinacím zábavnou formou7 šablon, podle kterých lze skládatDostatečně velké kolíčky i díry, aby děti neměly problém s umísťovánímVeselé, barevné obrázky budou děti bavitHračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.Počet dílků:36 kolíčků + 7 šablonVelikost kolíčků:33 mm (průměr hlavy) × 20 mm (výška)Doporučený věk:2+ let

Mozaika je určena pro holčičky a kluky od 2 let a jejich malé ručky, kterým je přizpůsobena velikostí kolíčků a velikostí vkládacích jamek. Na výběr je ze čtyř barev.

Firma Lena vyrábí hračky z kvalitních materiálů, splňující náročné testy na ověření kvality. Při výrobě využívá moderní technologie v ekologickém provozu.

Přednosti:

  • podporuje rozvoj motoriky a tvořivosti
  • vylepšuje koordinaci pohybů

Obsah balení:

  • 7 předloh šneka, ježka, koníka, jablka, dinosaura, ponorky
  • 1 základní deska a 36 kolíčků

Kupte dětem pěknou barevnou mozaiku!

Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Počet kolíčků: 36 Průměr hlavyčky kolíčků: 3,3 cm Výška kolíčků: 2 cm Rozměry základní desky: 27,5 x 20,5 x 2 cm

Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte různé obrázky na děrované podkladové desce, do které zasouváte barevné kloboučky. Zábavná a zajímavá hra pomáhá cvičit soustředění, jemnou motoriku, kreativitu a fantazii. Je skvělým příkladem toho, jak snadno se děti učí formou hry. Sada obsahuje 36 ks kloboučků 3,2 cm a 7 ks předloh.Rozměr krabice: 33 x 24 x 4 cmVhodné pro děti od 2 letTechnické údaje:Roky 02Obsah balení:Mozaika klobouček 3,2cm hladký 36ks + předlohy 7ks pro nejmenší v krabiciPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Kloboučková mozaika je zajímavou kreativní hračkou, při které si děti procvičí i jemnou motoriku. Klobouček má průměr cca 3,5 cm. Balení obsahuje 36 ks a předhlohy.

Materiál: Plast

Věk: 2+

Produkt Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks patří do skupiny produktů Hračky pro děti, patří pod značku Lena, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Kreativní hračky, vyrábí jej značka Lena, Teddies, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, 4kids.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks má EAN kód 4006942815500.

Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks - parametry produktu

Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks - historie ceny a dostupnosti

Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks - další zajímavé produkty

Mozaika klobouček 3,5cm 36ks + předlohy 7ks - jak nakoupit nejvýhodnější?