Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm

Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm

Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 105 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm - popis produktu

Plastový nakladač z kvalitního plastu. Má mechanicky funkční rameno.Rozměr 27 cm.Vhodné od 2 let.Technické údaje:Roky 02Obsah balení:Auto nakladač plast 27cm 24m+Pokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Pěkný, moderní kolový nakladač pro děti je ideální hračka při hře doma, na pískovišti nebo v zahradě. Nakladač je vyroben z plastu. Pohyb traktoru i ovládání lžíce je mechanické. Při hře s tímto nkladačom zažijí chlapci dlouhé hodiny skvělé zábavy.Hračka je vhodná před děti od 3 let.Rozměr nakladače:délka: 25 cmšířka: 9 cmvýška: 11 cm

Produkt Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Lena, Teddies, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Bajecnehracky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky na zahradu, vyrábí jej značka Lena, Teddies, Toys Group, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Bajecnehracky.cz.

Produkt Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm patří do skupiny produktů Hračky do písku, patří pod značku Lena, Teddies, Toys Group, v nabídce prodejce Alza.cz, Bajecnehracky.cz.

Produkt Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm je označen EAN kódem 4006942072521.

Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm - parametry produktu

Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm - historie ceny a dostupnosti

Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm - další zajímavé produkty

Lena Auto nakladač aktivní plastový 27 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?