Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - popis produktu

Nordic walking hůlky Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite: Leki Passion jsou kvalitní hole ideální pro nordic walking. Karbonové provedení zajistí holím neskutečnou lehkost, zatímco rukojeť Nordic FRT speciálně vyvinutá pro běžecké lyžování maximální přizpůsobení poutka a optimální spojení ruky a hole. Hole disponují hrotem Speed Tip, který je vyrobený z tvrdého kovu a zaručí bodově přesné nasazení a dokonalou stabilitu, a botičkami z vulkanizovaného materiálu vhodnými pro chůzi po tvrdém povrchu. Poutko Trigger 1 Nordic Strap nabízí snadné připnutí a odepnutí hole. Leki Passion se postarají o perfektní oporu při chůzi. Klíčové vlastnosti holí Leki Passion smokegreen-white-dark anthraciteHole určené pro nordic walkingVyrobené z lehkého karbonuRukojeť Nordic FRT speciálně vyvinutá pro běžecké lyžování zajistí maximální přizpůsobení poutkaPoutko Trigger 1 Nordic Strap nabízí snadné připnutí a odepnutí holeHrot Speed Tip zaručí bodově přesné nasazení a dokonalou stabilituBotičky z vulkanizovaného materiálu jsou vhodné pro chůzi po tvrdém povrchuBarevné provedení: hnědo-černo-bílo-zelené Délka:105, 110, 115 a 120 cm Hmotnost:162 g / 115 cm

Produkt Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite patří do skupiny produktů Turistické hole, je v nabídce značky Leki v nabídce e-shopu Alza.cz.

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - parametry produktu

KategorieDárky, Turistické hole
ZnačkaLeki
E-shopAlza.cz

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - historie ceny a dostupnosti

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - další zajímavé produkty

Leki Passion smokegreen-white-dark anthracite - jak nakoupit nejvýhodnější?