Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 559 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 - popis produktu

Praktický zametač je spolehlivý pomocník, který rychle a bez námahy uklidí nečistoty z podlah všech typů. Gumový kartáč nevíří prach a zametá vlasy, zvířecí chlupy a jiné drobné nečistoty. Díky svému kónickému tvaru dokonale pracuje i podél zdí či nábytku a sklopná rukojeť dovolí zametat i pod nábytkem samotným. To vše bez použití elektrické energie. Oddělitelný zásobník se snadno vyprazdňuje a je omyvatelný. Zametač je vhodný i na hladké a měkké podlahy. Materiál: plast, kov.Zamete prach, špínu, vlasy, zvířecí chlupy a drobné nečistotyBez použití elektrické energieGumový kartáč pracuje spolehlivě a nevíří prachVhodný na všechny typy podlah včetně hladkých a měkkýchSklopná rukojeť pro pohodlný úklid pod nábytkemVyjímatelný a omyvatelný zásobníkRozměry: šířka záběru 26 cm, délka rukojeti 120 cm.Vyrobila německá společnost LEIFHEIT.

Zametač LEIFHEIT Zametač koberců Regulus Supra 11950:Leifheit zametač koberců Regulus Supra 11950 představuje inovativní řešení úklidu vaší domácnosti. Tento praktický pomocník bez použití elektrické energie spolehlivě a rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy i drobné nečistoty. Je ideální k úklidu všech typů podlah i hůře dostupných míst pod nábytkem či podél zdí. Gumový kartáč nevíří prach a je vhodný i na hladké či měkké podlahy, aniž by je jakkoli poškodil. Pohodlí zajistí snadno oddělitelný omyvatelný zásobník. Sklopná rukojeť i kónický tvar přístroje zabezpečí snadnou a lehkou manipulaci. Díky mechanickému zametači Leifheit bude vaše domácnost jako ze škatulky.Parametry a specifikace:Šířka záběru:26 cmDélka rukojeti:120 cmVlastnosti:gumový kartáčomyvatelný zásobníkkónický tvarsklopná rukojeťMateriál: plastkov

Mechanický zametač koberců Leifheit Regulus Supra spolehlivě a rychle zametá prach, špínu, vlasy, chlupy a drobné nečistoty bez použití elektrické energie. Gumový kartáč nevíří prach, kónický tvar umožnuje výborně zametat i podél zdí. Sklopná rukojeť pro úklid pod nábytkem, snadné vyprazdňování zásobníku.Rozměry: šířka záběru: 26 cm, délka rukojeti: 120 cm

Produkt Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 lze nalézt mezi produkty ve skupině Úklidové pomůcky, patří značce LEIFHEIT, barevná varianta je tyrkysová, naleznete ho u prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mechanické zametače, je v nabídce značky LEIFHEIT, v barevné verzi tyrkysová, v nabídce prodejce Alza.cz, 4home.cz.

Produkt Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 je označen EAN kódem 4006501119506.

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 - parametry produktu

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 - historie ceny a dostupnosti

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 - související články v blogu

Jak vybrat vysavač?

Znepříjemňuje vám život bláto, prach, pyl, roztoči, alergeny a další nečistoty? Vakuum.

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 - další zajímavé produkty

Leifheit Regulus Supra mechanický zametač 11950 - jak nakoupit nejvýhodnější?