LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená

LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená

LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 223 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená - popis produktu

Láhev na pití LEGO Ninjago Classic červená: Je vaše dítě fanouškem stavebnic LEGO? V tom případě jistě musí mít tuto láhev na pití s brčkem Ninjago Classic. Díky této láhvi s motivem statečných nindža bojovníků z oblíbeného seriálu Ninjago bude vaše dítě velmi rádo dodržovat pitný režim. Jako rodič jistě oceníte, že je vyrobena bez použití PVC a neobsahuje BPA ani ftaláty. Praktická láhev o objemu 500 ml je ideální do školy, na sport či výlet. Brčko se automaticky schová, jakmile uzavřete víčko. Klíčové vlastnosti láhve na pití s brčkem LEGO Ninjago ClassicLáhev na pití s brčkem značky LEGOPro fanoušky stavebnic LEGOMotiv z oblíbeného seriálu NinjagoIdeální do školy, na sport či výletPři uzavření víčka se brčko automaticky schováBezpečný výrobek - neobsahuje bisfenol A (BPA) ani ftalátyBez použití PVCPrůměr láhve:87 mmVýška láhve:158 mmObjem:500 ml

Červená lahvička v originálním Lego provedení.

Z dobře utěsněné láhve zabezpečené vhodným uzávěrem, se během pár vteřin může stát kelímek na pití. Stačí pootočit spodní částí.

Přednosti:

  • neobsahuje BPA, ftaláty, PVC

Potěšte fanoušky Lega novou lahví s brčkem!

Vhodné pro děti od 5 let Materiál: plast Objem: 500 ml Rozměry: 15,8 x 8,7 cm

Nový LEGO® kelímek s brčkem s motivem LEGO ICONIC. Pokud z láhve zrovna nepijete, jednoduchým pohybem uzavřete víčko a brčko se automaticky schová. Láhev jistě potěší všechny LEGO fanoušky. Rozměry: průměr 87 mm, výška 158 mm. Objem 500 ml. Materiál neobsahuje bisfenol A (BPA) ani ftaláty. Bez použití PVC.

Tento produkt naleznete ve skupině Láhve na pití od značky LEGO, LEGO storage, ROOM, SmartLife, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz a je určen male.

Produkt LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená patří do skupiny produktů Plastové láhve, je v nabídce značky LEGO, LEGO storage, ROOM, SmartLife v nabídce e-shopu KnihyDobrovsky.cz a je určen male.

Tento produkt se nachází v kategorii Svačinové boxy, je v nabídce značky LEGO, LEGO storage, ROOM, SmartLife v nabídce e-shopu KnihyDobrovsky.cz a je navržen male.

Produkt LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená označuje EAN kód 5711938030353.

LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená - parametry produktu

LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená - historie ceny a dostupnosti

LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená - další zajímavé produkty

LEGO Ninjago Classic kelímek s brčkem - červená - jak nakoupit nejvýhodnější?