LED21 Komplet hliníkový profil  LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor

LED21 Komplet hliníkový profil LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor

LED21 Komplet hliníkový profil  LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED21 Komplet hliníkový profil LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor - popis produktu

Hliníkový profil černý s černým difuzorem - Line Mini 2mLine Mini je hliníkový profil pro LED pásky v černé barvě s černým difuzorem. Profil je vyroben z vysoce kvalitního eloxovaného hliníku a je dlouhý 2 m. Perfektně se zobrazuje s LED páskem na černém podkladu.  Díky svým malým rozměrům: 14x7 mm je ideální jako základna pro LED osvětlení nábytku, stropů a dalších prostor a jiné architektonické povrchy.Maximální šířka LED pásku 10 mm. LED pásek není součástí kompletu, můžete vybrat zde: VÝHODY:    moderní design v souladu se současnými trendy,    dokonale exponovaná páska na černém podkladu,    estetický vzhled díky tónovanému difuzoru a černému pásku LED.Moderní řešení pro černý nábytek. Profil Line Mini lze instalovat dvěmi způsoby:    přilepením oboustrannou lepicí páskou,    montáží na speciální držáky pro LED profily (k dostání samostatně v našem obchodě).K profilům je možné zakoupit také koncové krytky, které se instalují na začátek a konec profilu, aby byl pěkně a esteticky zakončen. Koncové krytky zabraňují vniknutí prachu a vlhkosti do pásku LED, který je namontován v profilu.Profil je k dispozici bez LED pásků (pásky lze zakoupit samostatně v našem obchodě) a bez koncovek.

Produkt LED21 Komplet hliníkový profil LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor lze nalézt mezi produkty ve skupině LED pásky od značky LED21, naleznete jej v e-shopu SMDledzarovky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Hliníkové profily pro LED pásky, patří značce LED21, naleznete jej v e-shopu SMDledzarovky.cz.

LED21 Komplet hliníkový profil LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor - parametry produktu

LED21 Komplet hliníkový profil LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor - historie ceny a dostupnosti

LED21 Komplet hliníkový profil LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor - další zajímavé produkty

LED21 Komplet hliníkový profil LINE MINI 2 m pro LED pásky, černý + černý difuzor - jak nakoupit nejvýhodnější?