LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089

LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089

LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089 - popis produktu

Dálkový ovladač Mi-Light pro RGB, RGBW a CCT LED pásky je bezdrátový radiofrekvenční ovládací systém produktů řady Mi-Light / MiBoxer. S jedním ovladačem lze ovládat až 8 zón osvětlení, které se můžou skládat z několika přijímačů. Tyto přijímače se po sehrání s ovladačem ovládají jako jedna sekce. Pro RGB osvětlení je nutné dokoupit Mi-Light RGB přijímač, pro RGBW osvětlení zase Mi-Light RGBW přijímač.

Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádrokartónem či ve skříni), není nutná přímá viditelnost přijímače pro ovladač.

Vlastnosti a výhody ovladače:Technologie bezdrátového přenosu RF 2,4GHz.Stmívání je stabilní a spolehlivé, dosah ovladače ≤ 30M.Nastavitelný jas a teplota barev.16 milionů barev na výběrPaměť posledního nastavení.

Ovládání:K jednoduchému ovládání napomáhá velký barevný kruh, na kterém lze pohodlně nastavovat libovolnou barvu. Pod barevným kruhem je umístěn dotykový pruh pro nastavení saturace barev a dalším pruhem nastavíte stmívání.Ovládání je také vybaveno 9-ti dynamickými efekty. Ke spuštění těchto efektů slouží tlačítko M. U každého efektu si ještě můžete upravovat rychlost provedení daného programu. K tomu jsou určena tlačítka S- a S+. Výpis efektů najdete v manuálu.Tlačítko W slouží pro rychlou volbu statického bílého svitu.

K ovladači je třeba dokoupit mikrotužkové baterie AAA, které nejsou součástí balení.Nástěnný držák ovladače je součástí balení.

Produkt LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089 lze nalézt mezi produkty ve skupině LED pásky od značky LED Solution, v barvě bílá, naleznete jej v e-shopu Eshop.ledsolution.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině LED ovladače, vyrábí jej značka LED Solution, v barevné verzi bílá, v nabídce prodejce Eshop.ledsolution.cz.

Produkt LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089 patří do skupiny produktů RGBW LED pásky od značky LED Solution, barevná varianta je bílá, naleznete ho u prodejce Eshop.ledsolution.cz.

LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089 - parametry produktu

Vyberte barvuBílá
Pracovní teplota-20°C až 60°C
Rozměry153 x 47 x 19 mm
Napájeníbaterie (2x AAA)
Přenosová frekvence2,4 GHz
Barva produktubílá
Barva produktučerná
Počet kanálů8
Dosah30 m
KategoriePásky, Ovladače, LED pásky, LED ovladače, RGBW LED pásky, Barevně RGB LED pásky
ZnačkaLED Solution
Barvabílá
E-shopEshop.ledsolution.cz

LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089 - historie ceny a dostupnosti

LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089 - další zajímavé produkty

LED Solution Mi-Light RF Dálkový ovladač pro RGB+RGBW+CCT LED pásky, 8-kanálový Vyberte barvu: Bílá FUT089 - jak nakoupit nejvýhodnější?