InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled

InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled

InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled - popis produktu

Rádi čtete knihy a někdy je velkou překážkou šero či dokonce tma. Máme pro vás ideální řešení. LED lampička na čtení na krk svítí přesně tam, kam potřebujete, nikoho jiného světlo neruší, snadno ji vypnete i zapnete bez nutnosti se natahovat na noční stolek či poličku a díky její velikosti je to skvělý společník na dovolené, který v kufru zabere minimum místa. LED lampička na čtení na krk je praktickým dárkem pro všechny knihomoly a cestovatele, kteří si rádi krátí dlouhé chvíle čtením zajímavé literatury.Vyrobena z ohebného drátu, gumy a plastuPružný materiál (různé tvary a pozice)4 bílé LED (dva na každé straně)Jednotlivé nebo společné rozsvícení 4 LEDFunguje na 2 x AAA baterie (nejsou součástí balení)Délka: 56 cmZásilkovňa - výdejní místa: 79 KčPPL ParcelShop a Parcelbox: 89 KčPPL kurýr: 109 KčDobírka: + 30 KčPři objednávce nad 1500 Kč je doprava zdarma.

Už jste slyšeli o lampičce kolem krku? Pokud ne, tak vězte, že je to skvělý pomocník, kterého ocení prakticky každý. Můžete ji věnovat například svým blízkým jako praktický dárek. A jak lampička funguje? Je to snadné, jednoduše ji dáte kolem krku, zapnete a máte dostatek světla na čtení nebo práci, aniž byste tím rušili své okolí. Je ideální do postele, na cesty vlakem nebo do letadla. Své uplatnění najde zkrátka kdekoliv a kdykoliv. Pokud hledáte dárek pro své rodiče, pak od nás máte jedinečný tip. 

Nyní můžete číst nebo studovat s pohodlnou LED lampou na krk. Velmi praktické světlo na čtení kdekoli je ideální třeba na noční čtení v posteli, v letadle, ve vlaku diskrétně a bez rušení ostatních. · Vyrobeno z pružného drátu, pryže a PP · Moderní a originální design přizpůsobivý ke krku · Flexibilní materiál (na nastavení tvaru a polohy) · 4 bílé LED diody (dvě na každém konci) · Samostatné nebo současné rozsvícení 4 LED diod · Provoz na baterie (2x AAA, nejsou součástí balení) · Rozměry: Ø 2 x 56 cm

Tento produkt naleznete ve skupině LED osvětlení od značky InnovaGoods, naleznete ho u prodejce Velkykosik.cz, Babickarstvi.cz.

Produkt InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled patří do skupiny produktů LED lampy, patří značce InnovaGoods, v nabídce prodejce Velkykosik.cz, Babickarstvi.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Noční světla od značky InnovaGoods, naleznete ho u prodejce Velkykosik.cz, Babickarstvi.cz.

Produkt InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled má EAN kód 4899888117070.

InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled - parametry produktu

InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled - historie ceny a dostupnosti

InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled - další zajímavé produkty

InnovaGoods LED lampička na čtení na krk Nereled - jak nakoupit nejvýhodnější?