Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml

Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml

Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 502 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml - popis produktu

Líbí se vám vaše zlatavé opálení od značky Lancaster ? Náš olej po opalování Huile Après-Soleil Golden Tan Maximizer prodlouží vaše opálení až o 1 měsíc a okamžitě zklidňuje vaši pokožku po pobytu na slunci. Díky oleji z buriti přírodního původu stimuluje komplex aktivující opálení Lancaster přírodní tvorbu melaninu pro zlatavé, trvanlivé a jednotné opálení. Tento zkrášlující olej po opalování obsahuje regenerační komplex, který okamžitě zklidňuje pokožku a snižuje riziko tvorby šupinek. Tento zkrášlující olej, obohacený o šest olejů přírodního původu, okamžitě proniká do vaší pokožky, které dodává poddajnost a hydrataci. Jeho duhová textura odhaluje zářivě zlatavé opálení a parfemuje vaši pokožku ikonickou vůní Lancaster vhodnou pro citlivou pokožku.

Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer je vhodný pro všechny typy pleti. Olej prodlužuje vaše opálení. Brání nežádoucímu loupání pokožky a vzniku nerovnoměrností a současně dodá vaši pleti zlatavý nádech.

Tento produkt se nachází v kategorii Pleťové oleje od značky Lancaster, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je vhodný .

Produkt Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělové oleje, patří značce Lancaster, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je navržen .

Tento produkt naleznete ve skupině Opalovací oleje, je v nabídce značky Lancaster v nabídce e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je designován .

Produkt Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml je označen EAN kódem 3614227913851.

Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml - parametry produktu

Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml - historie ceny a dostupnosti

Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml - další zajímavé produkty

Lancaster Tělový olej prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Oil) 150 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?