Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml

Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml

Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 836 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml - popis produktu

Líbí se vám vaše zlatavé opálení od značky Lancaster ? Naše mléko po opalování Lait Après-Soleil Golden Tan Maximizer prodlouží vaše opálení až o 1 měsíc a okamžitě zklidňuje pleť po pobytu na slunci. Díky oleji buriti přírodního původu a komplexu aktivujícímu opálení Lancaster stimuluje přírodní tvorbu melaninu pro zlatavé, trvanlivé a jednotné opálení. Toto osvěžující mléko po opalování obsahuje regenerační komplex, který okamžitě zklidňuje pokožku a redukuje rizika tvorby šupinek, pro poddajnou a hydratovanou pokožku. Toto zklidňující mléko obnovuje hydrataci a zhebčuje pokožku se sametově hebkým a ultra smyslovým efektem. Osvěžuje a okamžitě parfemuje vaši pokožku s ikonickou vůní Lancaster vhodnou pro citlivou pokožku. Obsahuje 86,6 % ingrediencí přírodního původu.

Zklidňující hydratační mléko pro prodloužení opálení zajistí jednotné opálení těla i obličeje až po dobu jednoho měsíce. Zanechá vaší pokožku pružnou a hydratovanou.

Tento produkt se nachází v kategorii Tělové mléko od značky Lancaster, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělová mléka od značky Lancaster, naleznete ho u prodejce Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Tělové oleje, patří značce Lancaster, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz, Parfemy.cz, Vivantis.cz, SEPHORA.cz a je navržen unisex.

Produkt Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml je označen EAN kódem 3614227914131.

Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml - parametry produktu

Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml - historie ceny a dostupnosti

Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml - další zajímavé produkty

Lancaster Tělové mléko prodlužující opálení Golden Tan Maximizer (After Sun Lotion) 400 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?