Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená

Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená

Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 196 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená - popis produktu

Univerzální sportovní láhev, vyrobena z tritanu, řeší neustálé dilema, jak se během dne napít a netrápit se přitom s láhvemi na jedno použití. S novou opakovaně použitelnou láhví budete mít čerstvě natočenou vodu stále při ruce po celý den. Láhev je tak akorát veliká,aby se vešla do tašky či batohu. Vhodné i do myčky nádobí (max. 70 °C). Co je Tritan? Jde ojedinečný plastový materiál, který svými vlastnostmi připomíná sklo, ale stále si zachovává své vlastní výhody plastu. Materiál nepojímá žádné pachy, nebarví se (nežloutne), je velmi pružný – odolný, UV rezistentní – zajistí delší trvanlivost vašich nápojů a neobsahuje BPA či jinéškodlivé látky. Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření láhve.

Láhev na pití lamart Sportovní lahev FROZE LT4056:Láhev na pití Lamart vám poskytne kontrolu nad pitným režimem. S přitažlivým designem a spolehlivým uzávěrem, který eliminuje jakékoliv úniky, je tato láhev nejlepším způsobem, jak dbát o zdraví a životní styl. Tato plastová láhev na pití Lamart je lehká, odolná a snadno se čistí. Výška láhve činí 25 cm. Zajímavé ztvárnění navíc umocňuje zelená barva. Klíčové vlastnosti láhve na pití lamart Sportovní lahev FROZE LT4056 Láhev na vodu Lamart vám usnadní dodržování pitného režimu K jejímu zhotovení slouží plast Výška láhve činí 25 cm

Sportovní lahev Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření lahve Velmi lehká, pohodlná a outdoorově využitelná Snadná údržba a čištění Materiál: tritan Barva: zelená Objem: 700 ml Rozměr: výška 25 cm

Produkt Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená patří do skupiny produktů Láhve na pití od značky Lamart, barevné provedení je zelená, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Láhve na vodu, patří značce Lamart, barevné provedení je zelená, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní láhve, patří pod značku Lamart, v barvě zelená, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená popisuje EAN kód 8590669273317.

Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená - parametry produktu

Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená - historie ceny a dostupnosti

Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená - další zajímavé produkty

Lamart LT4056 sportovní láhev Froze 0,7 l, zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?