LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART

LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART

LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 175 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART - popis produktu

Láhev na pití LAMART LT4063 LOCK 0,7L, růžová:Láhev na pití Lamart vám zajistí pohodlný a stálý přísun tekutin. S moderním designem a spolehlivým uzávěrem, který eliminuje jakýkoli únik, je tato láhev tím nejlepším způsobem, jak se starat o zdraví a životní styl. S jejím objemem 0,7 l si můžete být jistí, že budete mít vždy po ruce dostatek tekutin. Výrobním materiálem láhve na pití je tritan. Jde o vysoce odolný materiál, který zajišťuje stálost chuti nápojů a pohodlnou údržbu. Výška láhve činí 24 cm. Na celkovém designu má podíl růžová barva. Zásadní přednosti láhve na pití LAMART LT4063 LOCK 0,7L, růžová Láhev na vodu Lamart vám umožní dodržovat pravidelný pitný režim Její objem je 0,7 l K jejímu zhotovení byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně tritan Navíc neobsahuje BPA Přidání a následné louhování kousků ovoce nebo bylinek ozvláštní každý nápoj Vybavena pojistkou proti otevření Užitečné poutko umožňující zavěšení Výška láhve činí 24 cm Bezstarostné pití bez rizika Láhev na pití Lamart vás potěší svými vlastnostmi. Značnou výhodou je absence zdraví škodlivé látky BPA, která by mohla přecházet do nápojů. Můžete si tak pochutnat na doušcích osvěžující vody, aniž byste se museli starat o své zdraví. Láhev bez poškození umyjete v myčce na nádobí. Láhev na pití Lamart si vás získá nápaditými detaily Dopřejte svému každodennímu životu zdravý základ prostřednictvím láhve na vodu Lamart. Těšit se můžete na bezpečný uzávěr, u kterého nehrozí únik tekutin a pohodlné pítko. Jistě oceníte netekoucí uzávěr a otvor umožňující pohodlné pití. Nemusíte si dělat starosti, že by došlo k náhodnému rozlití tekutin, ve výbavě láhve je totiž pojistka proti otevření. Láhev můžete s pomocí praktického poutka jednoduše nosit nebo zavěsit.

Sportovní lahev Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření lahve Velmi lehká, pohodlná a outdoorově využitelná Snadná údržba a čištění Materiál: tritan Barva: růžová Objem: 700 ml Rozměr: Ø 7cm; výška 24 cm

Tento produkt se nachází v kategorii Láhve na pití od značky Lamart, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na vodu, patří značce Lamart, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sportovní láhve, patří pod značku Lamart, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz.

Produkt LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART je označen EAN kódem 8590669292936.

LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART - parametry produktu

LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART - historie ceny a dostupnosti

LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART - další zajímavé produkty

LT4063 SPORT.LÁHEV 0,7L RŮŽ. LOCK LAMART - jak nakoupit nejvýhodnější?