Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová

Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová

Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 175 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová - popis produktu

Láhev na pití LAMART LT4061 LOCK 0,7L, tyrkysová:Láhev na pití Lamart vám pomůže s dodržováním pitného režimu. S příjemným designem a praktickým uzávěrem, který zabraňuje jakémukoliv úniku, je tato láhev tím nejlepším způsobem, jak se postarat o zdraví a zdravý životní styl. Díky objemu 0,7 l můžete mít naprostou jistotu, že budete mít vždy po ruce svou dávku tekutin. K výrobě láhve na pití byl použitý kvalitní materiál, jakým je tritan. Jde o pevný materiál, který zajišťuje, že chuť nápojů zůstane stálá, navíc potěší snadnou údržbou. Výška láhve je 24 cm. Designové ztvárnění podtrhuje tyrkysová barva. Hlavní přednosti láhve na pití LAMART LT4061 LOCK 0,7L, tyrkysová Láhev na vodu Lamart bude každodenním pomocníkem při plánování pitného režimu Objem činí 0,7 l Výrobním materiálem láhve na pití je tritan Ve složení není obsažen BPA Umožňuje louhování ovoce či bylinek pro vytvoření lahodného nápoje S pojistkou proti otevření Poutko k přenášení i zavěšení Výška láhve dosahuje 24 cm Pití bez rizika a starostí Láhev na pití Lamart vás potěší svými vlastnostmi. Její silnou stránkou je, že neobsahuje zdraví škodlivou látku BPA, která by mohla přecházet do nápojů. Užijte si doušky osvěžující vody bez jakýchkoliv starostí o své zdraví. Láhev lze bez obav mýt v myčce na nádobí. Láhev na pití Lamart vás zaujme propracovanými detaily Vytvořte si zdravý základ svého každodenního života pomocí láhve na vodu Lamart. Pravidelné používání vám zpříjemní bezpečný uzávěr eliminující riziko úniku tekutiny a pohodlné pítko. Při opakovaném použití oceníte zabezpečený uzávěr, který nepropustí ani kapku tekutiny a otvor umožňující pohodlné pití. Nemusíte si dělat starosti, že by se nápoj vylil, láhev totiž byla navržena s pojistkou proti otevření. Praktické poutko usnadňuje přenášení či zavěšení láhve.

Sportovní láhev na vodu s uzavíratelným těsnicím mechanismem pítka se silikonovým těsněním, které zabraňuje otevření láhve. Ať navštívíte Boubín nebo Vesuv, díky své velikosti bude vždycky po ruce a praktické brčko pomůže s pitím i těm nejmenším.Univerzální sportovní láhev, vyrobena z tritanu, řeší neustálé dilema, jak se během dne napít a netrápit se přitom s láhvemi na jedno použití. S novou opakovaně použitelnou láhví budete mít čerstvě natočenou vodu stále při ruce po celý den. Láhev je tak akorát veliká, aby se vešla do tašky či batohu. Vhodné i do myčky nádobí (max. 70 °C).Co je tritan? Jde ojedinečný plastový materiál, který svými vlastnostmi připomíná sklo, ale stále si zachovává své vlastní výhody plastu. Materiál nepojímá žádné pachy, nebarví se (nežloutne), je velmi pružný –  odolný, UV rezistentní – zajistí delší trvanlivost vašich nápojů a neobsahuje BPA či jiné škodlivé látky. Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření láhve. 

Sportovní lahev Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření lahve Velmi lehká, pohodlná a outdoorově využitelná Snadná údržba a čištění Materiál: tritan Barva: tyrkysová Objem: 700 ml Rozměr: Ø 7cm; výška 24 cm

Produkt Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová lze nalézt mezi produkty ve skupině Láhve na pití od značky Lamart, barevné provedení je tyrkysová, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Láhve na vodu, patří značce Lamart, barevné provedení je tyrkysová, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Produkt Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová patří do skupiny produktů Sportovní láhve, patří pod značku Lamart, v barvě tyrkysová, v nabídce prodejce Alza.cz, Tonerpartner.cz, 4home.cz.

Produkt Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová popisuje EAN kód 8590669292912.

Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová - parametry produktu

Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová - historie ceny a dostupnosti

Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová - další zajímavé produkty

Lamart LT4061 sportovní láhev Lock 0,7 l, tyrkysová - jak nakoupit nejvýhodnější?