Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená

Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená

Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená - popis produktu

Láhev na pití LAMART LT4059 STRAW 0,7L, zelená :Láhev na pití Lamart vám usnadní dodržování správného pitného režimu. Díky svému elegantnímu designu a praktickému uzávěru, který eliminuje případné úniky, je tato láhev ideální volbou pro udržení zdravého životního stylu. Ideálně se hodí na sportovní aktivity, jako je například fitness, ale přijde vhod i při jiných sportech, na cestách či během pracovního dne. S jejím objemem 0,7 l si můžete si být jistí, že budete mít vždy po ruce dostatečný přísun tekutin. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, konkrétně tritan. Je to vysoce odolný materiál, který zajišťuje stálost chuti nápojů a pohodlnou údržbu. Výška láhve činí 22 cm a její průměr dosahuje 7 cm. Zajímavé provedení umocňuje zelená barva. Klíčové vlastnosti láhve na pití LAMART LT4059 STRAW 0,7L, zelená Láhev na vodu Lamart vám pomůže mít pitný režim pod kontrolou Je vhodná pro sportovní aktivity, jako je například fitness Objem činí 0,7 l Materiálem láhve na pití je tritan Bez škodlivého BPA Speciální uzávěr této láhve zajišťuje pohodlné otevírání pouze jednou rukou Nabízí možnost louhování kousků ovoce nebo bylinek Pítko má podobu prodloužené hubice Součástí je pojistka proti otevření S praktickým poutkem na zavěšení Výška láhve činí 22 cm a průměr odpovídá 7 cm Přirozená hydratace bez stresu a obav Láhev na pití Lamart si vás získá svými vlastnostmi. Jejím velkým benefitem je, že neobsahuje zdraví škodlivou látku BPA, která by se mohla uvolňovat do nápojů. Můžete si tak vychutnávat doušky osvěžující vody bez starostí o své zdraví. Velký důraz je kladen na pohodlnou obsluhu. Mechanismus uzávěru umožňuje otevření pouze jednou rukou, což vám dává rychlý přístup k nápoji kdykoliv a kdekoliv. Láhev lze bez obav mýt v myčce na nádobí. Láhev na pití Lamart vás zaujme propracovanými detaily Dejte svému každodennímu životu zdravý základ s láhví na vodu Lamart. Jistě si oblíbíte bezpečný uzávěr eliminující riziko úniku tekutiny a pítko ve formě prodloužené hubice. Jistě oceníte netekoucí uzávěr a otvor umožňující pohodlné pití. Nemusíte se bát, že by tekutiny samovolně vytekly, láhev totiž byla navržena s pojistkou proti otevření. Praktické poutko usnadňuje přenášení či zavěšení láhve.

Sportovní láhev na vodu s brčkem, která se bude hodit na každou túru s dětmi. Ať navštívíte Boubín nebo Vesuv, díky své velikosti bude vždycky po ruce a praktické brčko pomůže s pitím i těm nejmenším. Univerzální sportovní láhev, vyrobena z tritanu, řeší neustálé dilema, jak se během dne napít a netrápit se přitom s láhvemi na jedno použití. S novou opakovaně použitelnou láhví budete mít čerstvě natočenou vodu stále při ruce po celý den. Láhev je tak akorát veliká, aby se vešla do tašky či batohu. Vhodné i do myčky nádobí (max. 70 °C). Co je tritan? Jde ojedinečný plastový materiál, který svými vlastnostmi připomíná sklo, ale stále si zachovává své vlastní výhody plastu. Materiál nepojímá žádné pachy, nebarví se (nežloutne), je velmi pružný –  odolný, UV rezistentní – zajistí delší trvanlivost vašich nápojů a neobsahuje BPA či jiné škodlivé látky. Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření láhve.  

Sportovní lahev s brčkem Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření lahve Velmi lehká, pohodlná a outdoorově využitelná Snadná údržba a čištění Silikonový protiskluzový střed Materiál: tritan Barva: zelená Objem: 700 ml Rozměr: Ø 7cm; výška 22 cm

Produkt Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená patří do skupiny produktů Láhve na pití od značky Lamart, barevné provedení je zelená.

Tento produkt se nachází v kategorii Láhve na vodu, patří značce Lamart, barevné provedení je zelená.

Produkt Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Sportovní láhve, patří pod značku Lamart, v barvě zelená.

Produkt Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená má přiřazen EAN kód 8590669292899.

Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená - parametry produktu

Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená - historie ceny a dostupnosti

Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená - další zajímavé produkty

Lamart LT4059 sportovní láhev Straw 0,7 l, zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?