LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART

LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART

LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART - popis produktu

Láhev na pití LAMART LT4058 STRAW 0,7L, modrá:Hydratace v průběhu dne má klíčový význam pro správnou funkci těla. Láhev na pití Lamart vám pomůže s dodržováním pitného režimu. S moderním designem a spolehlivým uzávěrem, který eliminuje jakýkoli únik, je tato láhev tím nejlepším způsobem, jak se starat o zdraví a životní styl. Bude perfektním společníkem pro sportovní aktivity, jako je například turistika a fitness, ale také se ukáže užitečná při různých sportech, cestování nebo v průběhu pracovního dne. Díky objemu 0,7 l můžete mít naprostou jistotu, že budete mít vždy po ruce svou dávku tekutin. K výrobě láhve slouží tritan. Jedná se o odolný materiál, který zaručuje stálost chuti nápoje a snadnou údržbu. Výška láhve je 22 cm a v průměru má 7 cm. Zajímavé provedení umocňuje modrá barva. Zásadní přednosti láhve na pití LAMART LT4058 STRAW 0,7L, modrá Láhev na vodu Lamart bude každodenním pomocníkem při plánování pitného režimu Je skvělým doplňkem pro sportovní aktivity, jako je například turistika a fitness Objem činí 0,7 l Materiálem láhve na pití je tritan Její čištění je velmi jednoduché Ve složení není obsažen BPA Umožňuje louhování ovoce či bylinek pro vytvoření lahodného nápoje Pítko má podobu prodloužené hubice Ve výbavě má pojistku proti otevření Praktické poutko na zavěšení Výška láhve dosahuje 22 cm a průměr je 7 cm Pití bez rizika a starostí Nedopusťte, aby vaše tělo pociťovalo žízeň, a prožijte radost z pití z láhve Lamart. Láhev bude s využitím moderních technologií hlídat váš pitný režim. Její velkou výhodou je, že neobsahuje BPA ani jiné škodlivé látky, které by se mohly uvolňovat do nápojů. Můžete si tak užít doušky osvěžující vody bez obav o své zdraví. Láhev umyje bez poškození myčka na nádobí. Láhev na pití Lamart vás zaujme svou originalitou Dejte svému každodennímu životu zdravý základ s láhví na vodu Lamart. Určitě budete vděčni za netekoucí uzávěr a pítko ve formě prodloužené hubice. Jistě si oblíbíte bezpečný uzávěr eliminující riziko úniku tekutiny a otvor umožňující pohodlné pití. Nemusíte se obávat, že by se nápoj vylil, láhev totiž byla navržena s pojistkou proti otevření. S pomocí praktického poutka můžete láhev snadno přenášet či zavěsit.

Sportovní lahev s brčkem Uzavíratelný těsnící mechanismus pítka se silikonovým těsněním zabraňuje otevření lahve Velmi lehká, pohodlná a outdoorově využitelná Snadná údržba a čištění Silikonový protiskluzový střed Materiál: tritan Barva: modrá Objem: 700 ml Rozměr: Ø 7cm; výška 22 cm

Tento produkt naleznete ve skupině Láhve na pití od značky Lamart.

Produkt LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART patří do skupiny produktů Láhve na vodu, patří značce Lamart.

Tento produkt se nachází v kategorii Sportovní láhve, patří pod značku Lamart.

Produkt LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART popisuje EAN kód 8590669292882.

LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART - parametry produktu

LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART - historie ceny a dostupnosti

LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART - další zajímavé produkty

LT4058 SPORT.LÁHEV 0,7L MOD.STRAW LAMART - jak nakoupit nejvýhodnější?