Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l

Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l

Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 349 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l - popis produktu

Sada 2 ks lahví je určena pro výrobu perlivé vody ve výrobníku SodaStream, ale využijete ji také na vodu s sebou do kanceláře, na procházku nebo výlet. Tím vyřešíte věčnou otázku žízně mimo svůj domov. Odpadá nutnost kupování pet lahví a zároveň šetříte životní prostředí.Lahve jsou navrženy vkusně a nápaditě s elegantní grafikou květin. Použitý materiál je kvalitní, zdravotně nezávadný plast, odolný tlaku. Proto je vhodný právě pro výrobu perlivé vody v některých výrobnících SodaStream.  Objem každé láhve je 1 l.Lahev typu Jet lze použít s modely výrobníku perlivé vody SodaStream: Jet, Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution, Power.Láhev pro výrobu perlivé vody v průběhu používání odolává tlaku CO2 plynu z bombičky. V důsledku toho materiál, z kterého je vyrobena stárne a opotřebovává se. Abychom měli jistotu, že je maximálně postaráno o vaše bezpečí  je každá láhev označena datem použitelnosti. Proto nepoužívejte láhev ve výrobníku po uplynutí tohoto data. Láhev v takovém případě nahraďte novou, která vám bude spolehlivě sloužit několik dalších let. Pokud používáte láhev bez výrobníku, není u ní omezena doba použitelnosti.Pro opakované používáníŠetrné k životnímu prostředíKvalitní, odolný zdravotně nezávadný materiálLehké a nerozbitnéKaždá o objemu 1 lVhodné pro další typy výrobníků SodaStreamDoporučení: K výrobě perlivé vody nepoužívejte láhev, která je poškozená, zdeformovaná, jeví známky jiného poškození nebo již uplynulo datum její použitelnosti. Nemyjte v myčce nádobí nebo vodou, která má více než 50°C. Používejte pouze k přípravě čisté perlivé vody. 

Produkt Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l patří do skupiny produktů Láhve na vodu, patří značce 3Pagen, Sodastream, naleznete jej v e-shopu Astoreo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Sady lahví, je v nabídce značky 3Pagen, Sodastream, naleznete ho u prodejce Astoreo.cz.

Produkt Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l patří do skupiny produktů Výrobníky sody, je v nabídce značky 3Pagen, Sodastream v nabídce e-shopu Astoreo.cz.

Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l - parametry produktu

Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l - historie ceny a dostupnosti

Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l - další zajímavé produkty

Láhev JET SodaStream Květy 2 x1 l - jak nakoupit nejvýhodnější?