LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1

LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1

LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 240 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1 - popis produktu

5 nástrojů v 1 - to je tou největší devízou této profesionální kulmy na vlasy, se kterou vytvoříte nejrůznější vlasové kreace od jemných vln až po pevně definované kudrny.    Vlastnosti: sada obsahuje 5 vyměnitelných hlav - průměry 19 mm, 25 mm, 32 mm, kónická 13/25 mm a kónická 19/32 cm hlavy jsou vyrobeny z titanu a opatřeny jsou povrchem turmalín-keramika zajistí antistatický efekt rychlé a rovnoměrné nahřátí nastavitelné rozmezí teplot 100-210°C otočný kabel o 360° rukojeť z měkkého, neklouzavého a tepelně odolného materiálu, nabízí pevný a pohodlný úchop dodáváno spolu s textilním obalem Labor Pro Vysoká kvalita, špičkový design, neustálý vývoj, praktické vychytávky – tímto a mnohým dalším disponuje italská značka Labor Pro. Historie společnosti sahá do 60. let minulého století. Za léta působení na trhu se produkty staly neodmyslitelnou součástí profesionálního kadeřnického odvětví, ale také mnoha domácností, a to v Itálii a řadě dalších zemí.

Produkt LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1 patří do skupiny produktů Kulmy na vlasy, patří značce LABOR pro, naleznete jej v e-shopu Navlas.cz.

LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1 - parametry produktu

LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1 - historie ceny a dostupnosti

LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1 - další zajímavé produkty

LABOR pro Labor Upgrade Kit Comby - Víceúčelová kulma na vlasy 5 v 1 - jak nakoupit nejvýhodnější?