LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička

LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička

LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 310 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička - popis produktu

Bohatého objemu, ale decentnějších vln docílíte s pomocí krepovací žehličky MINI FRISÉ. Rozměr krepovacích ploch 5 x 9 cm, manuální nastavení teploty pomocí otočného kolečka až do 220 °C.   Vlastnosti: kvalitní turmalínový povrch (rozměr plochy 5 x 9 cm) hloubka zvlnění 7 mm nastavitelná teplota až do 220 °C kabel otočný o 360°, délka 2,8 m spotřeba 72-74 W váha 477 g Labor Pro Vysoká kvalita, špičkový design, neustálý vývoj, praktické vychytávky – tímto a mnohým dalším disponuje italská značka Labor Pro. Historie společnosti sahá do 60. let minulého století. Za léta působení na trhu se produkty staly neodmyslitelnou součástí profesionálního kadeřnického odvětví, ale také mnoha domácností, a to v Itálii a řadě dalších zemí.

Produkt LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička lze nalézt mezi produkty ve skupině Žehličky na vlasy, patří značce LABOR pro.

LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička - parametry produktu

LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička - historie ceny a dostupnosti

LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička - další zajímavé produkty

LABOR pro Labor MINI FRISÉ Krepovací žehlička - jak nakoupit nejvýhodnější?