Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička

Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička

Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička - popis produktu

Stylové barevné provedení, kvalita, funkčnosti a praktičnost, tím vším je turmalínová žehlička z řady GETTIN´FLUO, s jejíž pomocí docílíte dokonale rovných a hladkých vlasů. Matný povrch „soft touch“ poskytuje příjemné a pohodlné držení. Možnost nastavení teploty.    Vlastnosti:  kvalitní turmalínový povrch žehlící plochy (rozměr žehlící plochy 2,2 x 11 cm) nastavení teploty 140 / 160 / 180 / 200 / 220 °C světelná indikace teploty matný povrch „soft touch“ pro pohodlné držení zapuštěná ovládací tlačítka kabel otočný o 360°, délka 2,4 m zámek k uzavření žehličky spotřeba 50 W Labor Pro Vysoká kvalita, špičkový design, neustálý vývoj, praktické vychytávky – tímto a mnohým dalším disponuje italská značka Labor Pro. Historie společnosti sahá do 60. let minulého století. Za léta působení na trhu se produkty staly neodmyslitelnou součástí profesionálního kadeřnického odvětví, ale také mnoha domácností, a to v Itálii a řadě dalších zemí.

Produkt Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička lze nalézt mezi produkty ve skupině Žehličky na vlasy, patří značce LABOR pro.

Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička - parametry produktu

Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička - historie ceny a dostupnosti

Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička - další zajímavé produkty

Labor Pro Gettin´Fluo - Turmalínová žehlička - jak nakoupit nejvýhodnější?