Nejvíce produktů si můžete vybírat ze značek WÜSTHOF, Tescoma, ORION, Victorinox, F. Dick, KDS, Wüsthof Dreizackwerk, SIGNAL, IVO, Güde - Solingen, ASIR, Makro, Zelite Infinity by Klarstein, Blaumann, ASKO - NÁBYTEK, Banquet, Provence, Yaxell, BerlingerHaus, Stalgast, Giesser Messer, Lamart, zwilling, Klarstein alebo Berlinger Haus. Všechny značky
Güde Alpha 16 cm Kuchyňský nůž POM | | | | univerzální kuchyňský nůž: k sekání, řezání | Ručně kovaná čepel je vyrobena z jednoho kusu, nerezová a ručně broušená | Není vhodný pro sekání kostí | Materiál čepele: ocel | Délka čepele: 16 cm | Materiál rukojeti: plast, s
Güde Alpha Kuchyňský nůž 26 cm Olive Wood | | | Kuchyňský nůž šéfkuchaře | Kvalitní rukojeť ze dřeva z olivovníku | Délka čepele 26 cm | Není vhodné do myčky | Čepel je tvrzená ledem | Tvrdost: 56 HRC | Materiál čepele: X50CrMoV15 | | | | | Technické specifikace se mohou změnit bez
Kuchyňský nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach
Lžíce, se kterou bude každé sousto požitkem, je vyrobená ze špičkové oceli
Vidlička vyrobená ze špičkové oceli, se kterou každé sousto bude požitkem
Nůž vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Lžíce vyrobená ze špičkové oceli, se kterou bude každé sousto požitkem
Vidlička vyrobená ze špičkové oceli, se kterou bude každé sousto požitkem
S vidličkou vyrobenou ze špičkové oceli bude každé Vaše sousto požitkem
Špikovací nůž Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm
Špikovací nůž Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 10 cm
Nůž na rajčata Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 13 cm. |
Tento nůž umožňuje vychutnat si steaky a pečená žebra bez starosti o krájení
Nůž, který je svým tvarem a tuhostí ideální k úpravě zeleniny
Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva
Nůž 10 cm vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni
Nůž na zeleninu Güde - Solingen série Delta s délkou čepele 9 cm
Ozubený nůž sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva
Tvrdá čepel díky svému tvaru zaručuje snadné řezání tvrdých sýrů
Nůž s 8 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Nůž s 10 cm dlouhou čepelí vhodný pro špikování masa nebo drobnou přípravu v kuchyni.
Nůž ke krájení výborně vypadajících zvlněných plátků brambor, zeleniny či například másla
Kuchařský nůž je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené a tvarově přizpůsobené potřebám asijské kuchyně
Ozubený nůž Güde - Solingen ze série Delta sloužící k porcování chlebů, baget a ostatních druhů pečiva
Nůž 13 cm vhodný pro špikování masa a drobnou přípravu v kuchyni
Nůž s 8 cm dlouhou čepelí vhodný ke špikování masa, ale i pro drobnou práci se zeleninou
Nůž s čepelí o délce 13 cm je vhodný ke špikování masa, ale i pro drobnou práci se zeleninou
Güde Alpha Vykosťovací nůž 16 cm Olive Wood | | | Délka čepele: 16 cm | Čepel z chrom-vanadu a molybdenu, nerezová | Čepel: X50CrMoV15, kalená v ledu | Materiál rukojeti: vybrané olivové dřevo | Materiál rukojeti: dřevo, oliva | Tvar rukojeti: symetrický | Délka rukojeti: 11
Güde Alpha Nůž santoku 18 cm Olive Wood | | | Délka čepele: 18 cm | Čepel z chrom-vanadu a molybdenu, nerezová | Materiál rukojeti: vybrané olivové dřevo | Tloušťka čepele: 1,7 mm | Výška čepele 4,62 cm | Tvrdost čepele: 56 HRC | Čepel: X50CrMoV15 | Materiál rukojeti: dřevo, oliva | Tvar
Nůž Santoku s 14 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Nůž je kombinací perfektní 21 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucího držadla, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Nůž Santoku s 18 cm dlouhou čepelí je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Nůž je kombinací perfektní 26 cm dlouhé čepele a skvěle padnoucího držadla, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Nůž Santoku s hladkou čepelí 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Tvrdá čepel díky svému tvaru zaručuje snadné řezání tvrdých sýrů
Nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach
Skvělý nůž na krájení filet z ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia
Skvělý nůž na krájení filet z ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži
Nůž určený k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach
Kuchařský nůž je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené a tvarově přizpůsobené potřebám asijské kuchyně
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Ideální nůž na krájení větších kusů masa, šunky, případně zeleniny či ovoce
Güde Alpha Nůž na šunku 26 cm Olive Wood | | | Kvalitní rukojeť ze dřeva z olivovníku | Délka čepele 26 cm | Není vhodné do myčky | Čepel je tvrzená ledem | Tvrdost: 56 HRC | Materiál čepele: X50CrMoV15 | | Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají
Kuchařský nůž (26 cm) je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 18 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Kuchařský nůž s 21 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti. Oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Filetovací nůž Güde - Solingen série Delta s pružnou čepelí délky 21 cm. Výborný na filetování ryb a přípravu tenkých plátků carpaccia
Nůž Santoku s vroubkovanou čepelí dlouhou 14 cm je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny
Kuchařský nůž asijského typu je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené a tvarově přizpůsobené potřebám asijské kuchyně
Skvělý nůž na krájení měkkých sýrů, například sýrů typu Camembert. Díry v čepeli zabraňují lepení sýru k noži
Nůž Santoku je vyvinut speciálně pro přípravu typických jídel japonské kuchyně - ryb, sushi či zeleniny. Čepel je zvýšená pro větší manipulační prostor prstů kuchaře, díky tenké a ostré čepeli umožňuje nůž Santoku nakráje
Güde Alpha Univerzální nůž 16 cm Olive Wood | | | Univerzální nůž Güde Alpha X765/16 | Kvalitní rukojeť ze dřeva z olivovníku | Délka čepele 16 cm | Není vhodné do myčky | Čepel je tvrzená ledem | Tvrdost: 56 HRC | Materiál čepele: X50CrMoV15 | | | | | Technické specifikace se mohou
Kuchařský nůž s čepelí dlouhou 21 cm je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Nůž na šunku Güde - Solingen série Delta s čepelí délky 21 cm. Ideální na krájení větších kusů masa, šunky, případně zeleniny či ovoce. |
Kuchařský nůž s 16 cm dlouhou čepelí je kombinací perfektní čepele a skvěle padnoucí rukojeti, oboje dokonale vyvážené tak, aby příprava jídla s tímto nožem byla požitkem
Güde Alpha Nůž na šunku 21 cm Olive Wood | | | Délka čepele: 21 cm | Délka rukojeti: 10,9 cm | Materiál rukojeti: olivové dřevo | není vhodné k čištění v myčce | | Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter