Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm

Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm

Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 179 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm - popis produktu

Látková zástěra s motivy akvarelových květin je skvělým doplňkem pro všechny kuchaře do kuchyně i pro venkovní grilování a pikniky. S touto zástěrou se ochráníte před skvrnami a špínou, ale zároveň budete mít pocit, že jste se přenesli na pestrobarevnou louku či zahrádku. V této zástěře budete sklízet obdivy u všech kolem vás a budete dokonale sladěni především do jarních a letních dnů.

Tento produkt se nachází v kategorii Kuchyňské doplňky od značky ASKO - NÁBYTEK, barevná varianta je vícebarevná v nabídce e-shopu Asko-nabytek.cz.

Produkt Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské utěrky, patří značce ASKO - NÁBYTEK, barevné provedení je vícebarevná, naleznete ho u prodejce Asko-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kuchyňské zástěry, je v nabídce značky ASKO - NÁBYTEK, v barevné verzi vícebarevná, v nabídce prodejce Asko-nabytek.cz.

Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm - parametry produktu

Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm - historie ceny a dostupnosti

Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm - další zajímavé produkty

Kuchyňská zástěra Akvarel květiny, 70x85 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?