Kruhová lavička kolem stromu ARIA

Kruhová lavička kolem stromu ARIA

Kruhová lavička kolem stromu ARIA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 8 033 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kruhová lavička kolem stromu ARIA - popis produktu

Příjemné posezení v zahradě, během letních dnů, není cizí asi nikomu z nás. Nicméně, my přicházíme s novým úžasným nápadem v podání zahradní lavičky kolem stromu ARIA. Jejím postavením kolem stromu získáte spoustu místa k příjemnému posezení v jeho stínu. ARIA je vyrobena ze stabilní a pevné kovové konstrukce v černém barevném provedení. Krásně a harmonicky zapadne do každé zahrady. Pro vás i vaše přátele nabízí dostatečné místo k posezení a zpříjemnění volných chvil. Lavička sestává ze šesti hran s příjemným vzorem, čímž získá na jedinečnosti. Barva: černáMateriál: kovRozměry: šířka: 160 cmhloubka: 160 cmvýška: 90 cmhloubka sedu: 35,5 cmvýška sedu: 45 cmprůměr střední části: 57 cmNosnost: 200 kgHmotnost: 22 kgDodáváno v demontu. 

Produkt Kruhová lavička kolem stromu ARIA patří do skupiny produktů Zahradní lavice, je v nabídce značky VIPKON, v barvě černá, materiál je kov v nabídce e-shopu Inpostele.cz.

Kruhová lavička kolem stromu ARIA - parametry produktu

BARVAČerná
STYLModerní
HMOTNOST22 kg
TVARKulatý
MATERIÁLKov
HLOUBKA SEDU35,5 cm
VÝŠKA90 cm
VÝŠKA SEDU45 cm
NOSNOST200 kg
ŠÍŘKA160 cm
HLOUBKA160 cm
Hmotnost22000.000g
KategorieLavice, Lavičky, Zahradní lavice
ZnačkaVIPKON
Barvačerná
Materiálkov
E-shopInpostele.cz

Kruhová lavička kolem stromu ARIA - historie ceny a dostupnosti

Kruhová lavička kolem stromu ARIA - další zajímavé produkty

Kruhová lavička kolem stromu ARIA - jak nakoupit nejvýhodnější?