DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle

DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle

DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 64 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle - popis produktu

Puzzle Krteček na návštěvě: Kdo by neznal Krtečka - sympatickou postavičku z pohádek pro děti? Kdo by neznal Krtečka - sympatickou postavičku z pohádek pro děti? Svou naivní bezelstností si dokáže získat nejen děti, ale i dospělé, kteří jej často z doby dětství dobře pamatují. Ať už příběh o tom, jak si ušil krásné kalhoty s kapsami nebo třeba o jeho trampotách se žvýkačkou či třeba paraplíčkem. Děti znají krtečka z televizní obrazovky, z dětských omalovánek, obrázků, mají doma jeho plyšovou podobiznu a samozřejmě obrázkové knížky. Rády se s ním setkávají, rády si s ním hrají. Příležitost k tomu jim přináší i tato veselá skládačka.Děti od věku 3 let si mohou dosytosti pohrát s patnácti dílky puzzle a vyzkoušet si, jak se jim podaří složit obrázek. Na něm je pestrými barvami vyveden Krteček se svými přáteli. Zašel totiž na návštěvu a je právě v družné debatě se svými kamarády. Hospodyňka Myška hostí Krtečka a jeho přátele výbornými domácími koláči. Všichni se skvěle baví. Milý obrázek se může po složení stát ozdobou dětského pokoje nebo může být znovu rozložen a posloužit k skládacímu tréninku třeba i pro celou rodinu. Puzzle je výborným prostředkem ke zdokonalování dětského soustředění, orientace v prostoru, fantazie. Rovněž významnou měrou se podílí na procvičení jemné motoriky. Jeho největší význam však tkví ve vytvoření pohodové rodinné atmosféry a pocitu radosti při skládání.Rozměry:29,5 x 19 cm

Puzzle obrázek Krtečka a jeho kamarádů, kteří se těší na upečené koláčky, si mohou děti poskládat z 15 dílků.

Přednosti:

  • puzzle učí trpělivosti
  • rozvíjí logické myšlení
  • podporuje soustředění a motoriku

Kupte dětem puzzle obrázek s Krtečkem a kamarády!

Vhodné pro děti od 3 let Počet dílků: 15 Materiál: karton Rozměry po složení: 25 x 14,5 cm Rozměry balení: 29,5 x 19 x 0,4 cm Země původu: ČR

S deskovým puzzle si vyhrají i ty nejmenší děti od 3 let. Hračka je pro ně navíc naprosto bezpečná. Kvalitní pevný karton, z něhož jsou dílky vyrobeny, totiž neohrožuje zdraví ani v případě požití.

Puzzle bylo vyrobeno v ČR a získalo certifikát Bezpečná a kvalitní hračka.Vaše šikovné dítko to se skládačkou o 15 dílcích jistě dobře zvládne a přitom si ještě procvičí motorické schopnosti a prostorovou představivost.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Aby se mohl Krtek s kamarády pustit do výborných koláčů, musí je posezení nejprve někdo poskládat dohromady. Vaše šikovné dítě to se skládačkou o 15 dílcích jistě dobře zvládne a přitom si ještě procvičí motorické schopnosti a prostorovou představivost. S deskovým puzzle si vyhrají i ty nejmenší děti od 3 let. Hračka je pro ně navíc zcela bezpečná. Kvalitní pevný karton, z něhož jsou dílky vyrobeny, totiž neohrožuje zdraví ani v případě požití. Puzzle bylo vyrobeno v ČR a získalo certifikát Bezpečná a kvalitní hračka.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, Teddies, v nabídce prodejce Kokiskashop.cz, Alza.cz, KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle má EAN kód 8590878301160.

DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle - parametry produktu

DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle - historie ceny a dostupnosti

DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle - další zajímavé produkty

DINOTOYS - KRTEK NA NÁVŠTĚVĚ 15 deskové Puzzle - jak nakoupit nejvýhodnější?