KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné

KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné

KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 300 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné - popis produktu

Dřevěné kostky Kostky město Aiden dřevěné: Zapojte fantazii a vybudujte vlastní město pomocí Dřevěných kostek Aiden od švédské firmy Kid´s Concept. Sada zaujme na první pohled líbivou kombinací barev, jež působí roztomilým dojmem. Jednotlivé díly ve tvaru domů, továren a mostů přímo svádějí ke hře. Z vašeho malého batolete se tak rázem stane velký stavitel. Navíc zábavnou formou rozvíjí svou představivost a jemnou motoriku. Díky dřevěné krabici, do které můžete kostky uložit, se vám žádná neztratí. Dětské kostky s motivem města jsou součástí ucelené kolekce dřevěných hraček Kid´s Concept Aiden. Hračka je vhodná pro děti od 1 roku. Klíčové vlastnosti Dřevěných kostek Aiden město Potěší všechny malé staviteleKvalitní dřevěný výrobek od švédské firmy Kid´s ConceptIdeální pro vybudování originálního městečkaVyvedeny v příjemné barevné kombinaci Skládání pomáhá rozvíjet jemnou motoriku a fantazii batolatZabaleny v krabici, kterou lze využít i pro jejich úschovu Dřevěné kostky Aiden město jsou určené pro děti od 1 roku

Dřevěné kostky ve tvaru domů, továren, mostů apod. jsou ideální pro hru s autíčky na koberci se silnicí a dalšími výrobky ze série dřevěných hraček Aiden. Můžete tak vytvořit v dětském pokoji město se silnicemi, parkovištěm, servisem, benzínovou pumpou atd.Rozměry kostek v krabici: 20 x 30 x 6 cm.Vhodné pro děti od 12 měsíců.

Produkt KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Kids Concept, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Kids Concept, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné označuje EAN kód 7340028728153.

KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné - parametry produktu

KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné - historie ceny a dostupnosti

KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné - další zajímavé produkty

KIDS CONCEPT - Kostky město Aiden dřevěné - jak nakoupit nejvýhodnější?