Teddies Plastové obrázkové kostky

Teddies Plastové obrázkové kostky

Teddies Plastové obrázkové kostky

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Teddies Plastové obrázkové kostky - popis produktu

KOSTKY

Barevné kostky z PH. Balení obsahuje celkem 8 kusů plastových kostek v různých barvách a s různými obrázky. Velikost každé kostky je cca 5 x 5 cm. Kostky patří mezi nejoblíbenější hračky už těch nejmenších dětiček. Rády si z nich staví komíny a jiné další tvary a obrazce. Ti starší kostky rády použijí pro stavbu jiných staveb a konstrukcí. Produkt je vhodný pro děti od 1 roku.

Materiál: plast

Velikost kostky: cca 5 x 5 cm

Věk: 1+

Určení: pro kluky i holky

Kostky pro děti Kostky Kubus 8 ks:   Stavebnice Kostky Kubus patří mezi ty nejoblíbenější u těch nejmenších. Tato hračka je vhodná již pro děti od 6 měsíců. Jednotlivé kostky jsou různých barev a pomáhají procvičovat malinkaté prstíčky, ale také kreativitu. Balení obsahuje 8 kusů stejně velkých plastových dílků, které jsou vyráběny v České republice.Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Sada osmi kousků plastových kostiček o hraně 12 cm je připravena pro děti od 3 let, které je mohou sestavovat vedle sebe či na sebe. Kostky jsou různobarevné, jejich povrch je obohacen vyraženými obrázky zvířat. Děti tak mohou zkoumat strukturu každé krychličky.

Přednosti:

  • rozvíjí smyslové vnímání a hmat

Kupte dětem plastové kostičky Kubus!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Rozměry: 6 x 6 cm

 

Čtyři druhy barev kostek pro děti, které rozvijí motoriku dětí. Hrací kostky potěší všechny malé kluky i holčičky. Vhodné od 3 let.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Kostky kubus PH plast 8ks v krabičce 12x12x12cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Kostky z PH Kostky z PH jsou určeny dětem od 6 měsíců. Podporují logické uvažování, slouží k procvičení jemné motoriky, rovnováhy a k podpoře logického myšlení. 8 ks kostek Jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu, schválené institucí pro testování a certifikaci v ČR jako bezpečný výrobek.

Tento produkt naleznete ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku Chemoplast, Cheva, Teddies, v nabídce prodejce Alza.cz, 4kids.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Teddies Plastové obrázkové kostky má EAN kód 8595018900630.

Teddies Plastové obrázkové kostky - parametry produktu

Teddies Plastové obrázkové kostky - historie ceny a dostupnosti

Teddies Plastové obrázkové kostky - další zajímavé produkty

Teddies Plastové obrázkové kostky - jak nakoupit nejvýhodnější?