Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici

Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici

Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 402 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici - popis produktu

Párty hra Kostky jsou (S)Vrženy Párty hra: Rychlá, svižná a zábavná párty hra s kostkami pro 2 až 4 hráče je určená pro děti od osmi let. Cílem hry Kostky jsou (S)Vrženy je jako první spojit šest kostiček v přímé lince v tabulce hráče. To se vám může podařit buď šestimístnou číselnou řadou nebo využitím všech šesti barev. Balení obsahuje 24 bodových kostek v 6 barvách, 4 kartonové tabulky hráče, 125 dřevěných kostiček a pravidla. Párty hra Kostky jsou (S)Vrženy trvá přibližně 15 minut. Klíčové vlastnosti párty hry Kostky jsou (S)Vrženy Rychlá a zábavná párty hraCílem hry je jako první spojit šest kostiček v přímé lince v tabulce hráčePárty hra Kostky jsou (S)Vrženy je určena pro 2 až 4 hráčeJedno kolo trvá přibližně 15 minutKostky jsou (S)Vrženy zvládnou děti od 8 letRozměry balení:202 × 202 × 53 mmHmotnost:0,36 kgObsah balení:24 bodových kostek v 6 barvách, 4 kartonové tabulky hráče, 125 dřevěných kostiček

Hra Kostky jsou (s) vrženy

Abyste si to s přáteli nerozházeli, zaházejte si spolu občas hracími kostkami. S rychlou a zábavnou party hrou Kostky jsou (s)vrženy vám společný čas neuteče, ale rovnou uletí. Ve hře má hlavní slovo náhoda, tak si případné neúspěchy neberte moc k srdci. Vítězí ten, komu se jako prvnímu podaří díky házení správných kombinací vyplnit šestimístnou číselnou řadu nebo využít všech šest barev, které jsou použity na kostkách. Balení obsahuje 24 bodových kostek v 6 barvách, 4 kartonové tabulky hráče, 125 dřevěných kostiček, 1 pravidla.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Zábavná hra s kostkami, ve které potřebují hráči trochu štěstí.

Hráči mají za úkol spojit 6 různých barev nebo 6 čísel do jedné řady. Komu se to padaří jako prvnímu, vítězí.

Kupte dětem hru s kostkami a hrajte s nimi!

Vhodné pro děti od 8 let Počet hráčů: 2 - 4

Produkt Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky DINO, Dino Toys, DinoToys, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici patří do skupiny produktů Párty hry od značky DINO, Dino Toys, DinoToys, naleznete jej v e-shopu KnihyDobrovsky.cz a je designován unisex.

Produkt Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici označuje EAN kód 8590878631618.

Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici - parametry produktu

Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici - historie ceny a dostupnosti

Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici - další zajímavé produkty

Kostky jsou (s)vrženy společenská hra v krabici - jak nakoupit nejvýhodnější?