Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo

Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo

Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo - popis produktu

Tato mikina na zip je navržena tak, aby byla funkční i stylová. Tato mikina na zip je navržena tak, aby byla funkční i stylová.Je vyrobena ze žebrovaného fleecového materiálu, díky čemuž je dostatečně teplá na to, aby se dala nosit jako vrchní vrstva během teplejších měsíců nebo ve spojení s jinými vrstvami během zimy. Velice pohodlně se nosí, má kvalitní kapuci na zip a šňůrku, spolu s kapsami na ohřívání rukou.Dostatečně přiléhá, aby udržela tělesné teplo, ale není těsná, aby neomezovala pohyb při nahazování. I když je určena k rybolovu, je stylová a nevypadala by nevhodně na žádné outdoorové akci.Dostupná se v olivové, černé, šedé nebo světlé kamo či nové tmavé kamo verzi. Dostupná ve velikostech od S po XXXL. Žebrovaný fleecový materiál Stylová Projmutý střih pro udržení tepla Umožňuje volnost pohybu Teplé kapsy na ruce

Produkt Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo patří do skupiny produktů Mikiny se zipem od značky Korda, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mikiny bez zipu od značky Korda, naleznete ho u prodejce Chytapust.cz.

Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo - parametry produktu

Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo - historie ceny a dostupnosti

Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo - další zajímavé produkty

Korda Rybářská Mikina Zip Hoodie Dark Kamo - jak nakoupit nejvýhodnější?