Korda Polarizační brýle The Ronnie

Korda Polarizační brýle The Ronnie

Korda Polarizační brýle The Ronnie

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Korda Polarizační brýle The Ronnie - popis produktu

Polarizační sluneční brýle jsou jedním z nejdůležitějších aspektů rybařiny, protože omezují sluneční záření a odraz slunečních paprsků od hladiny a umožňují vám vidět ryby pohybující se pod hladinou. Polarizační sluneční brýle jsou jedním z nejdůležitějších aspektů rybařiny, protože omezují sluneční záření a odraz slunečních paprsků od hladiny a umožňují vám vidět ryby pohybující se pod hladinou. Ronnie posunuli vizuální aspekt o něco dále tím, že zmenšili velikost rámu ve spodní části čočky, aby maximalizovali vidění při pohledu dolů. Jako u všech slunečních brýlí Korda musí i tyto vypadat dobře a zároveň musí být velmi funkční a pohodlné na nošení a tyto Ronnies splňují všechny aspekty. Ramena jsou vyrobena ze dřeva, což jim dodává prvotřídní vzhled. Zároveň zvyšuje pevnost a udržitelnost. Na závěr je na konci ramen vytištěno jemné logo Korda. K dispozici jsou 2 verze – matná želvovina s hnědými čočkami, která je všestranná, a matná černá s šedou čočkou, které jsou skvělé za jasných podmínek. Dodává se v pouzdře z mikrovlákna, které slouží jako čisticí hadřík.

Produkt Korda Polarizační brýle The Ronnie patří do skupiny produktů Sluneční brýle, patří pod značku Korda, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Korda Polarizační brýle The Ronnie - parametry produktu

Korda Polarizační brýle The Ronnie - historie ceny a dostupnosti

Korda Polarizační brýle The Ronnie - další zajímavé produkty

Korda Polarizační brýle The Ronnie - jak nakoupit nejvýhodnější?