Komoda Link A Styles LS1 cashmire

Komoda Link A Styles LS1 cashmire

Komoda Link A Styles LS1 cashmire

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Komoda Link A Styles LS1 cashmire - popis produktu

Designová komoda, která skvěle zapadne do každého obývacího pokoje, jídelny, pracovny nebo kanceláře. V horní části nábytku najdete dvě velké zásuvky na oblečení, doplňky, dokumenty, díky kterým je velmi funkční. Ve skříňkách najdete dvě velké police, které umožní snadnou organizaci uložených věcí. Dostupná ve dvou barvách – cashmere/indigo. LINKaSTYLE Nábytek v moderním stylu Pro ty, kteří rádi kombinují styly a barvy. Čím se tato kolekce vyznačuje? Kolekce nábytku je dostupná ve dvou barevných provedeních, je jen na vás, kterou z nich si vyberete. Ať už přírodní, teplou kašmírovou barvu, která je elegantní a bude se hodit do každého interiéru, nebo odvážnější barvu – INDIGO s úchytkami v měděné barvě. Nábytek zdobí frézovaná čela v podobě drážek. Veškerý nábytek z této kolekce má kovové nohy v černé barvě. Moderní design Vzhled nábytku z kolekce kombinuje designové styly. Jednoduché a funkční tvary nábytku budou skvěle vypadat v obývacím pokoji, ložnici a jídelně. Kolekce se vyznačuje také moderními barvy, které jsou aktuálně hitem při tvorbě aranžmá v nových domech a bytech. Kovové, černé nohy dodávají nábytku lehkost. Barva cashmere. Cashmere je barva, která vypadá atraktivně a elegantně v interiéru. Nábytek do obývacího pokoje v této barvě potěší vás a vaše hosty.

Tento produkt se nachází v kategorii Designový nábytek, patří značce Baumax, naleznete ho u prodejce Baumax.cz.

Produkt Komoda Link A Styles LS1 cashmire lze nalézt mezi produkty ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Komoda Link A Styles LS1 cashmire - parametry produktu

Komoda Link A Styles LS1 cashmire - historie ceny a dostupnosti

Komoda Link A Styles LS1 cashmire - další zajímavé produkty

Komoda Link A Styles LS1 cashmire - jak nakoupit nejvýhodnější?