KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml

KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml

KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 149 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml - popis produktu

Tělový gel KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml: Chladivý tělový gel Kneipp přináší příjemné osvěžení a úlevu svalům před i po fyzické aktivitě. Gel obsahuje extrakt z arniky, přírodní olej z kosodřeviny a panthenol.Chladivý tělový gel Kneipp přináší příjemné osvěžení a úlevu svalům před i po fyzické aktivitě. Gel obsahuje extrakt z arniky, přírodní olej z kosodřeviny a panthenol. Tento přípravek ocení nejen sportovci, ale i lidé, kteří mají fyzicky náročné zaměstnání nebo zotavující se z operace pohybového ústrojí. Balzám stačí aplikovat před nebo po fyzické aktivitě jemnou masáží na svaly. Intenzivní masáží dojde k uvolnění svalů a k jejich následné regeneraci. VypnutoKneipp působí. Přirozeně!Účinné látky rostlinného původuŠetrnost k pokožce potvrzena dermatology univerzitní klinikyBez konzervantů způsobujících např. alergieBez parafínů, silikonů a minerálních olejů mající negativní vliv na životní prostředíVyvinuto vědci v oboru přírodních vědNetestováno na zvířatechKneipp podporuje udržitelný rozvojO společnostiKneipp je německá firma s tradicí již o roku 1891, která se specializuje na výrobu přírodní kosmetiky a doplňků stravy – 100% bylinných nebo založených na bylinné bázi. Zakladatelem byl německý kněz Sebastian Kneipp, jehož celostní myšlení je i dnes považováno za průlomové v oblasti přírodních léčebných metod i preventivní medicíny. Filozofie zdravého životního stylu dle Kneippa zahrnuje a propojuje vodu, bylinky, stravu, pohyb a duševní rovnováhu.

Chladivý gel vhodný pro osvěžení a úlevu svalům před i po fyzické aktivitě.

Produkt KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml patří do skupiny produktů Tělová mléka od značky KNEIPP, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Prozdravi.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Tělové mléko od značky KNEIPP, naleznete ho u prodejce Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Prozdravi.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Chladivé gely, patří značce KNEIPP, naleznete jej v e-shopu Alza.cz, Krasa.cz, Parfemy.cz, Prozdravi.cz, Vivantis.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml označuje EAN kód 4008233119908.

KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml - parametry produktu

KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml - historie ceny a dostupnosti

KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml - další zajímavé produkty

KNEIPP Chladivý gel s Arnikou 200 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?