Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm

Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm

Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 158 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm - popis produktu

Dino Kloboučku Hop

Dobrý odhad vdálenosti, společně s citem v prstech pro daný úhoz, to je potřebná výbava pro zvládnutí zábavné jednoduché hry. U této hry nemusí nikdo přemýšlet ani strategicky manévrovat. Komu se podaří po součtu jednotlivých kol mít nejvyšší počet bodů, nasbíraných pomocí padnuvších kloboučků do podložky, ten vyhrává.

Obsah balení:

  • 1 odpalovací rampa
  • 12 kloboučků ve 4 barvách
  • 1 hrací terč

Kupte dětem Kloboučku hop a zahrejte si s nimi!

Vhodné pro děti od 4 let Přibližná doba hry: 15 minut Rozměr balení: 22,5 x 4,7 x 22,5 cm

Klobouk dolů před každým, kdo se trefí všemi kloboučky do správných otvorů. Dětská hra Kloboučku Hop, při které svou mušku rádi změří i dospělí, už je téměř legendou. Každý hráč má vždy čtyři kloboučky,od každé barvy jeden a musí je z odpalovací rampy poslat směrem k terči tak, aby zůstaly v připravených otvorech. Boduje se podle dosaženého pásma, pokud klobouček padne do otvoru pruhu stejné barvy jako je barva kloboučku, hodnota bodů se zdvojnásobujeTechnické údaje:Roky 04Obsah balení:Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Společenská hra Dino Kloboučku Hop : Zábavná hra pro děti i dospělé obsahuje odpalovací rampu, 16 kloboučků ve 4 barvách a hrací terč a je vhodná již od 4 let. Zahrajte si s dětmi hru z vašeho mládí, Kloboučku hop! Stačí jen vystřelit klobouček a trefit se do správného barevného pole. Vyhrává ten, který se všemi čtyřmi kloboučky trefí do správných otvorů a nasbírá tak nejvíce bodů. Kdo bude mít přesnou mušku? Zábavná hra pobaví jak děti, tak i dospělé a je vhodná již od 4 let. Hlavní přednostiZábavná hra pro děti i dospěléHračka je vyrobená z kvalitního plastuBalení obsahuje odpalovací rampu, 16 kloboučků ve 4 barvách a hrací terčVhodná pro děti od 4 let

Tradiční zábavná hra, při níž je dobré mít přesnou mušku. Dostaňte kloboučky do děr a získejte co nejvíce bodů!Doporučený věk: od 3 letRozměry balení: 240x190x40 mm

DINO - Kloboučku Hop Hra

Tento produkt se nachází v kategorii Hračky pro děti, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, Teddies, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Společenské hry, patří pod značku DINO, Dino Toys, DinoToys, Teddies, v nabídce prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz a je určen unisex.

Tento produkt naleznete ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky DINO, Dino Toys, DinoToys, Teddies, naleznete ho u prodejce 4kids.cz, Alza.cz, Market-24.cz, KnihyDobrovsky.cz, Kokiskashop.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm popisuje EAN kód 8590878623637.

Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm - parametry produktu

Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm - historie ceny a dostupnosti

Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm - další zajímavé produkty

Kloboučku hop! společenská hra v krabici 23x23x5cm - jak nakoupit nejvýhodnější?