Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC

Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 469 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC - popis produktu

Dosáhněte ještě vyšší účinnost Vašeho mobilního klimatického zařízení s okenní těsnicí sadou pro posuvná okna od společnosti Klarstein. Se stabilní těsnící sadou vyrobenou z PVC budou posuvná okna kolem odpadní hadice tak těsněné, že žádný teplý vzduch nepronikne do místnosti. Tak značně stoupá účinnost klimatického zařízení.Instalace je jednoduchá a nekomplikovaná: těsnění upevníte do okenní mezery, přičemž nehraje žádnou roli, zda vertikálně nebo horizontálně. Posuvné PVC desky, které lze malými vruty snadno připevnit, umožňují přitom okenní těsnění v délce 67 do 131 cm. Odpadní hadice Vašeho klimatického zařízení si najde místo v speciálně vyřezaný otvoru těsnění pro Klarstein klimatické zařízení a připevníte ji s odpovídajícím dvoudílným připevňovacím kroužkem (obdržíte ho v balení vhodných klimatických zařízení Klarstein). Další pozitivní efekt: Hmyz jako vosy, mouchy a komáři, jakož i nechtěný teplý vzduch neproniknou okenním těsněním.Prosím, mějte na vědomí, že tento produkt je kompatibilní pro použití s ​​klimatickými zařízeními Pure Blizzard od společnosti Klarstein (produkt 10028192). Může být použit i obecně se všemi klimatickými zařízeními se dvěma odpadními hadicemi. Prosím, ověřte si kompatibilitu s Vaším zařízením (odpadní hadice potřebuje otvor o rozměrech 20 x 7,6 cm).

Produkt Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC popisuje EAN kód 4260457485737.

Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC - parametry produktu

Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC - další zajímavé produkty

Klarstein Window Kit 3 okenní těsnění mobilní klimatické zařízení posuvné okno PVC - jak nakoupit nejvýhodnější?