Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel

Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel

Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel - popis produktu

Lovecká sezóna začíná! Grilovací rožeň Klarstein van Helsing bez problémů zajistí opečení prasátka, gyrosu nebo kuřete. Výsledkem je dokřupava opečené masíčko, lahodně utišující váš hlad. Rotační sada van Helsing od společnosti Klarstein je vhodná pro všechny grily s maximální šířkou 78 cm. Kompletní sada obsahuje vše potřebné: rožeň z ušlechtilé oceli o šířce 90 cm a odšroubovatelným rukojetí, dvě svorky na maso, vyvažující závaží a nastavitelné objímky. Motorek se postará o rovnoměrné otáčení rožně. Motorek nainstalujete na gril za pár minut. Vezměte prosím na vědomí, že k instalaci motorku je třeba provrtat vaničku grilu.

Produkt Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel patří do skupiny produktů Záhradné grily, je v nabídce značky Klarstein.

Tento produkt naleznete ve skupině Elektrické grily, patří pod značku Klarstein.

Produkt Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel patří do skupiny produktů Grilovací rožně, vyrábí jej značka Klarstein.

Produkt Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel je označen EAN kódem 4260486155991.

Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel - parametry produktu

Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel - další zajímavé produkty

Klarstein Van Helsing, elektrický rožeň na grilování, příslušenství ke grilu, rotační sada, ušlechtilá ocel - jak nakoupit nejvýhodnější?