Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá

Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá

Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá - popis produktu

Malá lednice KLARSTEIN Scooby:Monoklimatická malá lednice Klarstein je navržena pouze pro klasické chlazení potravin, neobsahuje mrazák a velkou výhodou tedy bude vyšší úspornost. Jde o volně stojící malou lednici, kterou můžete rovnou umístit do kuchyně bez žádných větších úprav interiéru. Výrobce zvolil umístění pantů na pravé straně, dvířka však můžete dle potřeby obrátit. Lednice poskytuje hladinu hlučnosti třídy C, čímž spadá mezi středně tiché modely. Hlavní vlastnosti volně stojící monoklimatické malé lednice KLARSTEIN Scooby Malá lednice s mrazákem Klarstein udrží potraviny déle čerstvé Střední hlučnost lednice díky třídě C Lednice má k dispozici objem 40 l Vzhled lednice zvýrazňuje černá barva Otevírání panty vpravo Panty jde prohodit na vámi žádanou stranu Rozměry lednice Klarstein odpovídají 50,5 × 43,5 × 47 cm (V׊×H) Lednice dosahuje hmotnosti 14 kg Rozměry a uspořádání malé lednice Klarstein Malá lednice KLARSTEIN Scooby vám poskytne přehledný prostor a skvěle zapadne do vaší kuchyně. Samotná chladnička nabízí 40 l, čímž se řadí k menším modelům. Oblíbí si ji jednotlivci či méně náročné páry. Pro uspořádání všeho potřebného má ve výbavě jednu polici. Malá lednice využívá k chodu šetrné chladivo R600a. Rozměry lednice Klarstein jsou 50,5 × 43,5 × 47 cm (V׊×H). Lednice váží 14 kg. Údaje uváděné na energetickém štítku chladniček/mrazniček a jejich kombinací: V záhlaví je uveden výrobce a model chladničky/mrazničky či jejich kombinace Škála energetických tříd (vlevo), konkrétní energetická třída spotřebiče (vpravo) kWh/annum: roční spotřeba energie Litry vlevo: dostupný objem pro mražené potraviny Litry vpravo: dostupný objem pro chlazené potraviny dB: úroveň hluku šířeného vzduchem vyjádřená v dB(A) a třída emisí hluku šířeného vzduchem __________________________________________________________________ Minimální doporučená velikost mrazicí části odpovídá zhruba 20 l na osobu, co se týče chladicí části, za doporučený je považován objem cca 50–70 l na osobu. Přípustná odchylka při ověřování všech chladících spotřebičů do domácnosti může být v případě objemu o 3 % vyšší (než je uvedená hodnota). V případě mrazícího výkonu, spotřeby energie a relativní vlhkosti o 10 % vyšší. V případě maximální hlučnosti pak uvedenou hodnotu nesmí překročit.

Lednice Klarstein Scooby zajistí ideální teplotu nápojů a díky svým kompaktním rozměrům se vejde všude.Dáte si studené občerstvení? Žádný problém, mini lednice Klarstein Scooby ochladí občerstvení a nápoje na osvěžující teplotu. Pracuje příjemně tiše a se systémem EcoExcellence, protože jeho chladicí systém je vybaven nejmodernější technologií. Díky kompresnímu chlazení dosahuje příjemně nízkých teplot chlazení s minimálním úsilím, čímž dosahuje třídy energetické účinnosti E. Ve dvou úrovních spotřebiče lze skladovat nápoje nebo občerstvení, přičemž do mimořádně velkého prostoru ve dveřích lze snadno uložit lahve o objemu až 2 litry. Malá lednice má celkový vnitřní prostor 40 litrů, což umožňuje chlazení i v omezeném prostoru.Díky nízké provozní hlučnosti a malým rozměrům může lednice Scoobyl bez problémů pracovat i v omezeném prostoru: v hotelových pokojích, v altáncích, v dětských nebo studentských pokojích nebo přímo v domácí párty sklepě. Požadovanou teplotu chlazení lze nastavit v 5 úrovních pomocí otočného regulátoru na zadní straně.Expert na chlazení: mini lednice Scooby od Klarstein dodává chlazené nápoje a občerstvení prostorově a energeticky úsporně.

Produkt Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá označuje EAN kód 4060656162343.

Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá - parametry produktu

Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá - další zajímavé produkty

Klarstein Scooby, mini lednice, 40 l, energetická třída E, 39 dB, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?