Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 379 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá - popis produktu

Grilovací příslušenství Klarstein Parforce: S bočnicemi Klarstein již nebudete muset řešit nedostatek místa k odkládání talířů, omáček nebo příborů v průběhu grilování. Toto odnímatelné příslušenství jednoduše a rychle připevníte k plynovému grilu Parforce One nebo Parforce Duo značky Klarstein. Kdykoliv je odejmete a snadno umyjete. Praktické bočnice Klarstein rozšíří váš odkládací prostor a vy si tak budete moct naplno užívat čas strávený grilováním s rodinou či přáteli. Klíčové vlastnosti příslušenství k plynovému grilu Klarstein ParforceBočnice jsou vhodné pro plynové grily Klarstein Parforce One/DuoRozšíří odkládací prostor při grilováníGrilovací příslušenství je plně odnímatelnéV balení naleznete 2 kusy (pravý a levý díl)Praktické bočnice Klarstein jsou snadno omyvatelnéRozměry bočnice:28 × 5 × 26 cm

Plynový gril Klarstein Parforce se stará o výjimečné BBQ-akce v přátelské atmosféře. Nabízí maximální požitek z grilování na zahradě, na balkoně nebo terase. BBQ-plynový hořák přináší srdečné a originální potěšení přímo domů. Je jedno jestli steaky, ryba nebo zelenina: Na velké ploše je všechno šťavnatě uvařené. Obě odkladateľné plochy nabízejí mnoho místa pro omáčky, grilovací potřeby a ostatní příslušenství. Aby se umožnila maximální mobilita, boční panely se dají odstranit během několika sekund: Gril může být pohodlně nesen pohodlnými rukojeťmi. Samozřejmě, odkládací plochy se dají takto velmi snadno čistit. Boční díly jsou vhodné tak na gril Parforce One jakož i na gril Parforce Duo do Klarstein

Tento produkt se nachází v kategorii Záhradné grily, je v nabídce značky Klarstein v nabídce e-shopu Electronic-star.cz, Klarstein.cz.

Produkt Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Plynové grily, patří značce Klarstein, naleznete jej v e-shopu Electronic-star.cz, Klarstein.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ploché grily, vyrábí jej značka Klarstein, v nabídce prodejce Electronic-star.cz, Klarstein.cz.

Produkt Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá popisuje EAN kód 4060656151057.

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá - parametry produktu

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá - další zajímavé produkty

Klarstein Parforce, boční díly, příslušenství, velké odkládací plochy, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?