Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá

Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá

Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá - popis produktu

Ledové osvěžení: Zařízení na přípravu kostek ledu Klarstein Lannister se postará o chladné nápoje na party! Ať už koktejl, long drink nebo nápoj na uhašení žízně, pouze správně ochlazené nápoje jsou perfektní. Zařízení na výrobu ledu Klarstein Lannister připraví za 24 hodin až do 10 kg kostek ledu. Stačí naplnit 1,1-litrovou nádrž vodou, vybrat požadovanou velikost kostek ledu a výroba začíná: Již po 10 minutách jsou hotové první kostky. Každých 8 minut spadnou do 0,6-litrového zásobníku na kostky ledu další zásoby a zde čekají na své použití. Ovládání je poměrně jednoduché, pomocí několika tlačítek a přehledného displeje jsou kostky ledu vytvořené v okamžiku. Integrovaný časovač umožňuje naprogramovat zapnutí a vypnutí výroby ledu: Perfektní pro přípravu domácí party. Přitom vysoký výkon nemusí nutně znamenat velké zařízení! Zařízení na výrobu ledu Klarstein Lannister je super úzké a super malé a vejde se tak i do nejmenších party místností. Dostupné barvy: bílá (černá,produkt 10030921)

Tento produkt se nachází v kategorii Výrobníky ledu, je v nabídce značky Klarstein.

Produkt Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá je označen EAN kódem 4260486153676.

Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá - parametry produktu

Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá - další zajímavé produkty

Klarstein Lannister, bílé, zařízení na přípravu kostek ledu, 10 kg / 24 h, bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?