Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený

Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený

Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 309 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený - popis produktu

Pro osvěžení kdykoliv: s Klarstein Ice Volcano 2G přístrojem na výrobu ledu budou na horké párty ledově vychlazené nápoje vždy k dispozici. Klarstein Ice Volcano 2G přístroj na výrobu ledu si snadno najde místo i ve stísněných podmínkách v kuchyni nebo za barovým pultem a zásobí večírky, párty a akce s osvěžujícími kostkami ledu ve tvaru koule. Po šesti až dvanácti minutách padají první kostky ledu do 0,6kg zásobníku. Ledový vulkán v průběhu 24hodinového výbuchu dopraví až 12 kg ledových kostek prostřednictvím automatu přímo do longdrinkových a cocktailových sklenic. Aby ledové kostky měly vhodnou velikost, můžete si při výrobě vybrat mezi malým a velkým rozměrem. Když se v nádobě o objemu 2 litry přemění voda na ledové kostky nebo když je zásobník plný, upozorní Vás na to varovný signál a přístroj přeruší svou činnost. Obsluha Klarstein Ice Volcano 2G přístroje na výrobu ledu je zcela jednoduchá přes softtouch ovládání s přehledným LCD displejem. S několika stisky tlačítek můžete naprogramovat start nebo stop časovač - tak výroba kostek ledu začne a skončí právě tehdy, kdy chcete vy. Díky nejmodernější chladicí technologii jsou zvuky během provozu příjemně tiché, takže neruší atmosféru akce. Neutrální materiály vnitřku přístroje garantují nerušenou radost z osvěžení. Klarstein Ice Volcano 2G přístroj na výrobu ledu se postará o ledové osvěžení díky kostkám ledu v alkoholických i nealkoholických nápojích. Dostupné varianty: červený, černý (10030844), stříbrný (10030848).

Produkt Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený lze nalézt mezi produkty ve skupině Výrobníky ledu, je v nabídce značky Klarstein v nabídce e-shopu Electronic-star.cz, Klarstein.cz.

Produkt Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený označuje EAN kód 4260486152488.

Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený - parametry produktu

Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený - další zajímavé produkty

Klarstein Ice Volcano 2G, výrobník ledu, 12 kg/24 h, 2 l, LED, červený - jak nakoupit nejvýhodnější?