Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný

Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný

Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 489 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný - popis produktu

Výrobník ledu Klarstein Eiszeit stříbrný: Výrobník ledu Klarstein Eiszeit  je ideální pomocník pro výrobu ledových kostek pro domácí použití, ať už na oslavy, zahradní párty a další akce. Výkonný výrobník dokáže za 24 hodin vyprodukovat až 15 kg kostek ledu tří velikostí dle vašeho výběru. Nádržka na vodu má objem 3 l a zásobník kapacitu až na 600 g ledových kostek. Součástí balení je hadice, kterou můžete připojit přímo k vodovodnímu kohoutku a plnit tak nádržku automaticky nebo klasicky ručně vodu dolévat. Výrobník Klarstein Eiszeit  vás potěší svým atraktivním moderním designem. Je vyroben v kombinaci ušlechtilé oceli a černého plastu. Vše potřebné snadno a rychle nastavíte pomocí tlačítek pod přehledným LCD displejem. Přístroj vás upozorní zvukovým signálem na prázdnou nádržku na vodu i na plný zásobník ledu. Všestranný Klarstein Eiszeit spolehlivě vyrobí dostatek kvalitních ledových kostek pro použití do koktejlů, nápojů i ledových tříští. Klíčové vlastnosti výrobníku ledu Klarstein EiszeitVýrobník ledu Klarstein v moderním designuVyrobí až 15 kg kostek ledu během 24 hodin Vhodný na oslavy, zahradní párty i na nejrůznější jiné akceKlarstein Eiszeit  zvládne vyrobit kostky ledu ve třech velikostech podle vašeho výběruPřístroj má 3litrový zásobník na vodu, ten můžete plnit sami, nebo jej nechat doplňovat automaticky pomocí přímo připojení na vodu skrze hadiciVýrobník ledu Klarstein Eiszeit je vyroben z ušlechtilé oceli a černého plastuZvukový signál upozorní na nedostatek vody a na plný zásobník leduTlačítkové ovládání a přehledný LCD displej zajistí snadné ovládáníBarevné provedení černo-stříbrnéKlarstein Eiszeit denně vyrobí až 15 kg kostek leduVýrobník ledu Klarstein Eiszeit je schopen vám připravit až 15 kg kostek ledu během 24 hodin.LCD displej výrobníkuTlačítkové ovládání a přehledný LCD displej zajistí snadné ovládání výrobníku ledu Klarstein Eiszeit.Klarstein Eiszeit  umožní výběr ze tří velikostíKlarstein Eiszeit zvládne vyrobit kostky ledu ve třech velikostech podle vašeho výběru.Klarstein Eiszeit se snadno čistíVýrobník ledu Klarstein Eiszeit je vyroben z ušlechtilé oceli a černého plastu, tudíž se velice snadno udržuje čistý.Velká kapacita zásobníku na voduKlarstein Eiszeit disponuje 3litrovým zásobníkem na vodu. Ten můžete doplňovat buďto ručně, nebo nechat výrobník ledu Klarstein Eiszeit automaticky čerpat vodu po jejím přímém napojení.Klarstein Eiszeit  poskytne ledové osvěženíZ výrobníku na led můžete získat mimo různě velkých kostek ledu i osvěžující vodu, kterou pro vás Klarstein Eiszeit dokonale vychladil.

Ať už koktejly nebo limonády: s ledem z výrobníku ledu Klarstein Eiszeit se dají dokonale vychladit všechny nápoje. Výkonný výrobník ledu Eiszeit produkuje až do 15 kg kostek ledu denně. Je tedy vhodný pro domácí použití, jakož i na oslavy nebo zahradní párty. Obsluha výrobníku ledu se provádí jednoduše a pohodlně přes ovládací panel s dotykovým povrchem, přičemž velikost kostek ledu může být nastavena na tři různé velikosti. Srozumitelný LCD displej poskytuje kdykoliv informaci o zvolené volbě.Velká nádrž na vodu o objemu tří litrů a zásobník na led s kapacitou 600 g ledu jsou připraveny pro přípravu jakéhokoliv množství kostek ledu, přičemž voda se doplňuje manuálně nebo automaticky. Odtok vody dokonce umožňuje nalévání čerstvě vychlazené, čisté vody. Samozřejmě se také myslelo na bezpečnost: když je zásobník na led plný nebo hladina vody je příliš nízká, z výrobníku ledu zazní alarm, abyste mohli rychle zareagovat. Po použití lze odolná konstrukce z ušlechtilé oceli snadno vyčistit, nadčasový design se přitom začlení do každého prostředí. Kostky ledu v různých velikostech: výrobník ledu Eiszeit od společnosti Klarstein nabízí chladivé osvěžení pro každou příležitost.

Tento produkt naleznete ve skupině Výrobníky ledu, je v nabídce značky Klarstein v nabídce e-shopu Electronic-star.cz, Klarstein.cz.

Produkt Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný označuje EAN kód 4060656153143.

Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný - parametry produktu

Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný - další zajímavé produkty

Klarstein Eiszeit, výrobník ledu, 3 velikosti, nerezová ocel, stříbrný - jak nakoupit nejvýhodnější?