Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný

Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný

Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 079 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný - popis produktu

Výrobník ledu Klarstein Eiszeit Crush stříbrný: Výrobník ledu Klarstein Eiszeit Crush je ideálním pomocníkem pro výrobu ledu pro domácí použití, na oslavy, zahradní párty a další akce. Skvělý přístroj Klarstein Crush 3 v 1 vyrábí kostky ledu ve dvou velikostech, drcený led a ledovou vodu. Nádržka na vodu má objem 1,8 l, zásobník kapacitu až 600 g ledových kostek. Součástí balení je hadice, kterou můžete připojit přímo k vodovodnímu kohoutku a plnit tak nádržku automaticky nebo klasicky ručně vodu dolévat. Výrobník vás potěší svým atraktivním moderním designem. Výrobník ledu Klarstein je vyroben v kombinaci ušlechtilé oceli a černého plastu. Klíčové vlastnosti stříbrného výrobníku ledu Klarstein Eiszeit CrushVýrobník ledu Klarstein v moderním designuVyrobí 15 - 18 kg ledu během 24 hodin Klarsten Eiszeit Crush je vhodný na oslavy, zahradní párty i na nejrůznější akceZvládne vyrobit kostky ledu ve dvou velikostech, drcený led a ledovou voduSe zásobníkem na vodu s kapacitou 1,8 l, plnitelným buď automaticky hadicí nebo ručně Výrobník ledu Klarstein Eiszeit Crush je vyroben z ušlechtilé oceli a černého plastuZvukový signál upozorní na nedostatek vody a na plný zásobník leduS tlačítkovým ovládáním a přehledným LCD displejem pro snadné ovládáníKlarstein 10034227 je v černo-stříbrném barevném provedení Výrobník ledu Klarstein vás nadchne snadným ovládánímVeškeré nastavení výrobníku ledu Klarstein se snadno ovládá pomocí tlačítek pod přehledným LCD displejem. Přístroj vás upozorní zvukovým signálem na prázdnou nádržku na vodu i na plný zásobník ledu. Všestranný Klarstein Eiszeit Crush spolehlivě vyrobí ledové kostky, drcený led či ledovou vodu pro použití do koktejlů, nápojů i ledových tříští. Rozměry (š × v × h):34 × 45 × 45,5 cmHmotnost:16,5 kg

Výkonný výrobník ledu Eiszeit Crush produkuje denně 15 - 18 kg kostek ledu. Je tedy vhodný pro domácí použití, jakož i na párty nebo zahradní oslavy. Ovládání výrobníku ledu probíhá jednoduše a pohodlně pomocí ovládacího panelu s tlačítky pod přehledným LCD displejem, přičemž je možné vyrobit malé i velké kostky ledu ve velikostech small a large. Díky svým třem různým funkcím vyrábí zařízení Eiszeit Crush nejen kostky ledu, ale připravuje - jak již název napovídá - kromě ledové vody i drcený led. Velká nádrž na vodu o objemu 1,8 litru a zásobník na led s kapacitou 600 g kostek ledu jsou připraveny pro přípravu jakéhokoliv množství ledových nápojů. Přívod vody probíhá ručně nebo připojením k vodovodnímu kohoutku pomocí dodávané hadice. Když je zásobník na led plný nebo hladina vody je příliš nízká, z výrobníku ledu zazní alarm, abyste mohli rychle zareagovat. Po použití lze odolná konstrukce s přední částí z ušlechtilé oceli snadno vyčistit, nadčasový design se přitom začlení do každého prostředí.Čas na ledové osvěžení: vychutnejte si se zařízením Klarstein Ice Crush úžasné nápoje.

Produkt Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný lze nalézt mezi produkty ve skupině Výrobníky ledu, je v nabídce značky Klarstein v nabídce e-shopu Electronic-star.cz, Klarstein.cz.

Produkt Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný označuje EAN kód 4060656157738.

Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný - parametry produktu

Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný - historie ceny a dostupnosti

Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný - další zajímavé produkty

Klarstein Eiszeit Crush, výrobník ledu, 2 velikosti, drcený led, stříbrný - jak nakoupit nejvýhodnější?